Duplex Θεραπνή, Χρύσαφα, Θεραπνή

ΘεραπνήΘεραπνή
  • € 48.000
  • 3
  • 93
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Αυτή η γοητευτική παραδοσιακή κατοικία που παρουσιάζεται αποκλειστικά από το γραφείο μας βρίσκεται στο γραφικό χωριό Χρύσαφα στην οροσειρά του Πάρνωνα της Ελλάδας. Το ακίνητο διαθέτει δύο μεγάλες βεράντες στον πρώτο όροφο, που προσφέρουν εκπληκτική θέα στη γύρω ύπαιθρο.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από δύο ευρύχωρα δωμάτια 20 και 16 τετραγωνικών μέτρων αντίστοιχα, καθώς και ένα μπάνιο. Ο κάτω όροφος διαθέτει τρία επιπλέον δωμάτια, διαστάσεων 16, 16 και 25 τετραγωνικών μέτρων, παρέχοντας άφθονο χώρο διαβίωσης για μια οικογένεια ή επισκέπτες. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ξυλόσομπα και θερμοσίφωνα, εξασφαλίζοντας ένα άνετο και άνετο περιβάλλον διαβίωσης όλο το χρόνο.

Σε βολική τοποθεσία, μόλις 100 μέτρα από την πλατεία του χωριού και το μίνι μάρκετ, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις τοπικές ανέσεις. Ένας παράδρομος περνάει μπροστά από το σπίτι, που οδηγεί σε χώρο στάθμευσης, παρέχοντας άνετο και ασφαλές πάρκινγκ τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.

Τα Χρύσαφα απέχουν μόλις 20 λεπτά οδικώς από την ιστορική πόλη της Σπάρτης, όπου οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν αρχαιολογικους χωρους και μουσεία. Το ακίνητο απέχει επίσης περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά από την πρωτεύουσα της Αθήνας, καθιστώντας το ιδανική τοποθεσία για όσους αναζητούν ένα ήρεμο καταφύγιο μακριά από τη φασαρία της πόλης.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι αυθεντικής ελληνικής αρχιτεκτονικής σε ένα ήρεμο και ειδυλλιακό περιβάλλον. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσουμε μια θέαση και να ζήσετε μόνοι σας τη γοητεία αυτού του παραδοσιακού σπιτιού
Τιμή: €48.000. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
216068 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
93 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 48.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή