Τριάρι νέο, ισόγειο, Κέντρο Σαρωνίδας - παραλία, Σαρωνίδα

Σαρωνίδα
  • € 550.000
  • 4
  • 212
  • 3
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Για όλους όσους αναζητούν έναν εξαιρετικό τρόπο ζωής στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και στην επόμενη κορυφαία περιοχή αυτής, το συγκεκριμένο διαμέρισμα προσφέρει μια εξαιρετική έκφραση πολυτέλειας που συνδυάζει το εμπνευσμένο ντιζάιν, τη φυσική ομορφιά της Σαρωνίδας με την έντονη αίσθηση της κοινότητας για να δημιουργήσει μια άψογα επιμελημένη εμπειρία διαβίωσης . Σας καλωσορίζει λοιπόν εσάς και την οικογένειά σας έχοντας ιδιωτική είσοδο στον κήπο,με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και εκτεταμένους προσωπικούς εσωτερικούς χώρους. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα χαρακτηριστικά, από μοντέρνες συσκευές έως αποκλειστικό χώρο γραφείου διότι αυτή η εκπληκτική κατοικία έχει σχεδιαστεί για να είναι μοναδικά δική σας. Τα εκλεπτυσμένα φινιρίσματα και οι εξαιρετικές λεπτομέρειες αποκαλύπτουν πρόσθετες εκφράσεις πολυτέλειας, σχεδιασμένες προσεκτικά για να συμπληρώνουν όλες τις ανέσεις που περιβάλλουν αυτό το διαμέρισμα. Το ακίνητο συνολικού εμβαδού 212 τμ περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, 1 WC, τζάκι, ευρύχωρο σαλόνι, μοντέρνα κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, πλήρως κλιματιζόμενο, και βέβαια αποκλειστική χρήση της πισίνας και του κήπου των 300 τ.μ. barbeque, αποθήκη και υπόγειο πάρκινγκ. Αυτό λοιπόν το υπέροχο ακίνητο βρίσκεται στην καρδιά της Σαρωνίδας μόλις 800 μέτρα με τα πόδια από την κοντινή αμμώδη παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης

Τοποθεσια: Η Σαρωνίδα είναι ένας προορισμός στην Αθηναική Ριβιέρα, μόλις 35 χλμ νότια της Αθήνας και 30 χλμ από το ακρωτήριο του Σουνίου. Είναι το σπίτι σε εξοχικές κατοικίες, πολυτελείς βίλες και αμμώδεις παραλίες.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα διεθνή σχολεία, πολύ κοντά σε σούπερ μάρκετ και ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο. Μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια, μπαρ, καφέ και παραλιακά κλαμπ. Σε κοντινή απόσταση από σημεία για καταδύσεις και windsurfing.

Προσβασιμότητα: Η Σαρωνίδα απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς από το λιμάνι του Λαυρίου, με εύκολη πρόσβαση στα νησιά των Κυκλάδων, 30 λεπτά μακριά από το διεθνές αεροδρόμιο και την εμπορική περιοχή της Γλυφάδας.

Επενδυτικές δυνατότητες: Όπως οι περισσότερες περιοχές στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S0EY - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
212 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2021
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή