Ξενοδοχείο προς Πώληση

Κόνιτσα
  • € 1.900.000
  • 1.500
  • 3+
Περιγραφή
Το πετρόχτιστο Panorama απέχει μόλις 800μ. από το κέντρο της Κόνιτσας στην Ήπειρο και διαθέτει εστιατόριο 400 ατόμων με παραδοσιακή διακόσμηση. Διαθέτει επίσης εξωτερική αίθουσα 600 ατόμων και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους κοινόχρηστους χώρους και δωμάτια με μπαλκόνι με θέα στο καταπράσινο περιβάλλον.
Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα,ενώ το όλο συγκρότημα απλώνεται σε έκταση 5 στρεμμάτων.
Τα δωμάτια του Panorama περιλαμβάνουν κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο, κλιματισμό, θέρμανση, ψυγείο και τηλεόραση LCD με καλωδιακά κανάλια. Τα ιδιωτικά μπάνια είναι εξοπλισμένα με μπανιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών. Σε ορισμένα δωμάτια υπάρχει τζάκι.
Καθημερινά σερβίρεται πρωινό στην τραπεζαρία, ενώ μπορείτε να απολαύσετε καφέ και ποτά στο μπαρ όλη την ημέρα. Το εστιατόριο των εγκαταστάσεων προσφέρει παραδοσιακές γεύσεις με τοπικά προϊόντα δίπλα στο τζάκι.
Στο κατάλυμα θα βρείτε μουσείο με τοπικά εκθέματα, ενώ το προσωπικό μπορεί να οργανώσει μικρές εκδρομές, ράφτινγκ και πεζοπορία στις γύρω περιοχές.
Πώληση, Ξενοδοχείο, Μπάνια: 40, Εμβαδόν: 1500 τ.μ., Έτος κατασκευής: 2000, Κλιματισμός, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Επιφάνεια oικοπέδου: 5000 τ.μ., Ψευδοροφή, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Με εξοπλισμό, Ενεργειακή κλάση: Β, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2020
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
358897 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
1.500 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.900.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή