Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΜηλιέςΣαραφόπουλου, 373 00, Καλά Νερά
  • € 330.000
  • 3
  • 320
  • 1
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 101489 - Μηλιές Καλά Νερά ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο οικιστικό 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 320 τ.μ. μόνο 180 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1975 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε βουνό, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , τζάκι, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ απόσταση από πόλη 20000 μέτρα - Τιμή: 315.000 € Το ισόγειο αποτελείται από 2 2αρια 55 τ.μ. το καθένα. Ο α΄ όροφος αποτελείται από 4 γκαρσονιέρες 23 τ.μ. η καθεμία. Τα παραπάνω μοιράζονται μία μεγάλη κοινόχρηστη αυλή με μπάρμπεκιου. Ο β όροφος είναι ανεξάρτητο οροφοδιαμέρισμα 110 τ.μ. και παρέχει ασανσερ σκάλας για πρόσβαση σε ΑΜΕΑ. Το ακίνητο είναι πλήρως επενδυτικό και κατάλληλο για ενοικιαζόμενα δωμάτια. Τα Καλά Νερά είναι από τα δημοφιλέστερα παραθαλάσσια θέρετρα του Δυτικού Πηλίου. Η περιοχή οφείλει το όνομά της στα άφθονα τρεχούμενα νερά. Τα πλατάνια και οι ευκάλυπτοι που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα δημιουργούν ένα εξωτικό σκηνικό που αξίζει να απολαύσετε
Διαθέτει ωραία παραλία και υπόσχεται αλησμόνητες διακοπές και ώρες ξεγνοιασιάς.
Στο νότιο άκρο της ομώνυμης παραλίας η οποία έχει τιμηθεί και με Γαλάζια Σημαία, βρίσκεται η θέση Μπελεγκρίνο όπου εκβάλει ο χείμαρρος Μπελεγκρίνο, ο οποίος αποτελεί το φυσικό όριο των Καλών Νερών με τον οικισμό Κορώπη.
Η Τουριστική υποδομή είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αφού λειτουργούν πολλά καταλύματα, ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες και μπαράκια για όλα τα γούστα.
ΖΙΩΓΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
101489 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
320 m²
δωμάτια
3 δωμάτια, 1 μπάνιο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή