Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Μαρκόπουλο
  • € 780.000
  • 5+
  • 250
  • 3+
Περιγραφή
Αν ψάχνετε για την επόμενη επενδυτική σας κίνηση, τότε αυτό το όμορφο και πρόσφατα ανακαινισμένο πέτρινο αρχιτεκτόνημα, θα κλέψει την καρδιά σας. Σε ένα οικόπεδο 397 τ.μ. με υπόλοιπο συντελεστή δόμησης, αυτό το σπάνιο ακίνητο 250τ.μ. αποτελείται από 5 πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα, με 7 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, έναν μικρό χώρο γραφείου με WC, μια αποθήκη και εξωτερικό χώρο στάθμευσης. Καθένα από τα 5 ανεξάρτητα διαμερίσματα, έχει τον δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα και το μοναδικό του όνομα, εμπνευσμένο από τις αρχαίες θεές των γύρω δήμων των Μεσογείων. Κάθε δωμάτιο έχει επίσης τη δική του ιδιωτική είσοδο, και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια άνετη διαμονή. Είτε οι επισκέπτες ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, αυτό το κατάλυμα έχει τα πάντα, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης δίπλα σε εστιατόρια, σούπερ μάρκετ, τράπεζες και καταστήματα. Ένα μοναδικό στολίδι του ακινήτου, είναι το πετρόκτιστο αίθριο που διαθέτει, το οποίο αποτελεί το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε, να απολαύσετε το δείπνο ή το ποτό σας και το ευχάριστο κλίμα της περιοχής. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις κοντινές παραλίες του Πόρτο Ράφτη, οι οποίες απέχουν μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Αυτό το ακίνητο είναι μια εξαιρετική επένδυση με υψηλή απόδοση, καθώς η περιοχή του Μαρκόπουλου αποτελεί ένα ιδανικό σημείο για βραχυχρόνιες μισθώσεις, λόγω της εγγύτητας της με το αεροδρόμιο.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Το Μαρκόπουλο είναι η κωμόπολη της Ανατολικής Αττικής, στην καρδιά της περιοχής των Μεσογείων και αποτελεί έδρα του ομώνυμου δήμου, μόνο 10 λεπτά από την παραλία του Πόρτο Ράφτη.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Σήμερα το Μαρκόπουλο αποτελεί μια σύγχρονη κωμόπολη που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, ύστερα από τα έντονα πλεονεκτήματα που απέκτησε. Το Μαρκόπουλο διαθέτει εξαιρετικά γόνιμο έδαφός και φημίζεται για την ευρεία γκάμα προϊόντων που παράγει. Οι σημαντικότερες καλλιέργειες είναι τα αμπέλια, οι ελιές και οι φιστικιές. Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί σε ένα από τα πολλά οινοποιεία της περιοχής για να δοκιμάσει μοναδικές τοπικές ποικιλίες κρασιού, και να αναζητήσει τα προϊόντα αυτού του ευλογημένου τόπου σε επιλεγμένα καταστήματα στην Αττική. Η περιοχή είναι ιδανική για όσους αναζητούν την ηρεμία μακριά από το κέντρο της πόλης.
Προσβασιμότητα: Το Μαρκόπουλο βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων μακριά από την Αθήνα ενώ μόλις 10 χιλιόμετρα από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Η περιοχή συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας μέσω γραμμής του ΚΤΕΛ.
Επενδυτική δυναμική: Η αγορά ακινήτου στην περιοχή αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση μιας και η περιοχή αναπτύσσεται συνεχώς και βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RXH3 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 780.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1955
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή