Τεσσάρι δεύτερος όροφος, Γκολφ, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 1.400.000
  • 4
  • 196
  • 3+
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ U1.
Αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα στην περιοχή “Γκολφ” της Γλυφάδας προσφέρει την τέλεια ισορροπία πολυτελούς διαβίωσης και σύγχρονης άνεσης. Με χώρο 196 τ.μ., που περιλαμβάνει 4 υπνοδωμάτια απο τα οποια τα 2 master, ανοιχτή κουζίνα με τραπεζαρία, μεγάλο σαλόνι, ένα ακόμη μπάνιο και ένα WC, αυτό το διαμέρισμα είναι υπόδειγμα άνεσης και κομψότητας.

Με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και τα έπιπλα ήδη στη θέση τους, μπορείτε να μετακομίσετε άμεσα σε αυτό το διαμέρισμα και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τις ανέσεις του, χωρίς καμία καθυστέρηση. Ενώ τα μεγάλα μπαλκόνια προσφέρουν άφθονο εξωτερικό χώρο, ιδανικό για διασκέδαση ή χαλάρωση τις καλοκαιρινές μέρες, το μεγάλο τζάκι χαρίζει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο σαλόνι, καθιστώντας το τέλειο μέρος για να χαλαρώσετε με τους φίλους σας ή την οικογένεια τις κρύες μέρες το χειμώνα.

Αλλά αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει σε αυτό το διαμέρισμα είναι η τοποθεσία του. Βρίσκεται στην περιοχή “Γκολφ” της Γλυφάδας, μια όμορφη γειτονιά που προσφέρει εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, καθώς και μεγάλη ποικιλία επιλογών για καλό φαγητό, ψώνια και διασκέδαση. Επιπλέον, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το νέο έργο του Ελληνικού, μια ανάπλαση πολλών δισεκατομμυρίων του πρώην αεροδρομίου της Αθήνας που πρόκειται να γίνει προορισμός παγκόσμιας κλάσης για επιχειρήσεις, αναψυχή και ψυχαγωγία.

Αυτό το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης 2 υπόγειες θέσεις στάθμευσης και μεγάλη αποθήκη, παρέχοντας άφθονο χώρο για τα οχήματα και τα υπάρχοντά σας.

Μη χάσετε την ευκαιρία! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να το επισκεφθείτε από κοντά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
U1-230401 - 12/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
196 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.400.000
κοινόχρηστα
€ 100/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή