• € 2.800.000
  • 830
  • 3+
Περιγραφή
Στην μαγική Αστυπάλαια, στην περιοχή της Ανάληψης, βρίσκεται αυτό το υπέροχο, minimal αισθητικής και κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής πολυτελές ξενοδοχείο 20 δωματίων και συνολικής επιφάνειας 830 τ.μ.

Τοποθεσία Ακινήτου

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο πάνω από τον κόλπο της Μαλτεζάνας (Ανάληψη), το δεύτερο μεγαλύτερο οικισμό του νησιού και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από πολύ όμορφες παραλίες, όπως το Μπλε Λιμανάκι, οι Πλάκες και η παραλία του Σχοινόντα.

Η Μαλτεζάνα (ή Ανάληψη) είναι ο κύριος παραθεριστικός οικισμός του νησιού και βρίσκεται στο λεγόμενο "Έξω Νησί" - στην απέναντι δηλαδή πλευρά από την Χώρα, το Λιβάδι και τον Πέρα Γιαλό. Κτισμένη στην κατάληξη μιας εύφορης κοιλάδας, η Μαλτεζάνα ονομάζεται και Ανάληψη από την ομώνυμη εκκλησία, που είναι και η παλαιότερη του χωριού.

Συνδέεται οδικώς με την Χώρα (Αστυπαλιά) και υπάρχουν τακτικά δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας το καλοκαίρι. Εχει μια τεράστια παραλία με μόλο, άσπρα σπίτια τριγυρισμένα από λουλουδιασμένους κήπους και γραφικά ταβερνάκια πάνω στο κύμα. Απέχει μόλις 800 μέτρα από το αεροδρόμιο της Αστυπάλαιας, 6 χλμ από το λιμάνι και 9 χλμ από την Αστυπαλιά (Χώρα).

Στοιχεία Ακινήτου

Το ξενοδοχείο έχει συνολική επιφάνεια χώρων 830τ.μ., είναι χτισμένο μέσα σε ένα οικόπεδο 4100 τ.μ., αποτελείται από 6 κτήρια και έχει parking 20 θέσεων. Στο κυρίως κτήριο βρίσκεται η κεντρική reception, ο χώρος εστίασης και οι βοηθητικοί χώροι. Στη μέση του συγκροτήματος είναι οι εξωτερικοί χώροι εστίασης και η πλατεία με τη μεγάλη πισίνα. Η επιχείρηση είναι εν λειτουργία, είναι σε άριστη κατάσταση και έχει εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού

Στον υπόλοιπο χώρο, δίπλα στον αμπελώνα και γύρω από την πανέμορφη πισίνα του ξενοδοχείου, απλώνονται 20 ευρύχωρα minimal αισθητικής και αρχιτεκτονικής δωμάτια τριών τύπων (economy-standard-superior) από 30 έως 35τ.μ. το καθένα, τα οποία έχουν όλα άκλειστη θέα προς τον πανέμορφο κόλπο της Μαλτεζάνας και το μπλε του Αιγαίου.

Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι κάθε δωμάτιο είναι διαφορετικό, κανένα δε μοιάζει με το άλλο, δεν είναι τα κλασσικά φασόν δωμάτια ξενοδοχείων. Το καθένα έχει κάτι ξεχωριστό να σου δώσει και όλα είναι σε νησιωτικό στυλ με καμάρες, σε λευκό-μπλε/λευκό-ανθρακί χρώματα, χτιστά κρεβάτια και minimal διακόσμηση, απόλυτα εναρμονισμένη με το τοπίο.

Στο κέντρο του συγκροτήματος δεσπόζει η πελώρια 100τ.μ. πισίνα υπερχείλισης με θέα σε όλο τον κόλπο της Μαλτεζάνας. Γύρω από την πισίνα, κάτω από τη γλυκιά σκιά της πέργκολας, σε μία άνετη πλατεία με τραπεζάκια και καναπέδες, μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την απίστευτη θέα με το γεύμα σας ή το ποτό σας.

Η γραφική παραλία της Μαλτεζάνας με τα πεντακάθαρα νερά και τα εστιατόρια πάνω στη θάλασσα είναι ακριβώς δίπλα (walking distance), χωρίς να χρειάζεται να πάρεις αυτοκίνητο. Χαρακτηριστικό του ξενοδοχείου είναι η απόλυτη ηρεμία και ησυχία, αφού ακόμη και με 100% πληρότητα, ακούς τον ήχο των κυμάτων καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία!

The Property-Io Luxury Islands Team
www.property-io.com
info@property-io.com
+30.210.65.42.520 / +30.698.662.7076
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
35644AS - 24/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
830 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 2.800.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή