Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Αράχωβα
  • € 300.000
  • 695
Περιγραφή
Στοιχεία

Το μοναδικό αυτό οικόπεδο είναι βρίσκεται στον οικισμό Καλύβια Λιβαδίου Αράχωβας, είναι επιφάνειας 695τμ και χτίζει 458 τετραγωνικά κατοικίσιμου χώρου με κάλυψη 70% στο οικόπεδο.

Τοποθεσία

Τα Καλύβια Λιβαδίου Αράχωβας ή Λιβάδι, όπως είναι πλέον γνωστό, είναι ένα πανέμορφο οροπέδιο στις δυτικές πλαγιές του Παρνασσού σε υψόμετρο 1.100 μ., σε απόσταση 10 χλμ. από την Αράχωβα, 13 χλμ. από την Αγόριανη και μόλις 14χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, καθιστώντας τα αυτόματα το πιο περιζήτητο μέρος διαμονής για τους σκιέρ και τους επισκέπτες του χιονοδρομικού.

Στο Λιβάδι, θα βρείτε αρκετές παραδοσιακές ταβέρνες και καφέ, ενώ η απέραντη θέα προς τις άγριες κορυφές του Παρνασσού και το μαγευτικό ελατόδασος θα σας δημιουργήσει ψυχική γαλήνη και ηρεμία. Κάποιες φορές τους χειμωνιάτικους μήνες μπορείτε να δείτε τη φυσική λίμνη που σχηματίζεται από το λιώσιμο του χιονιού στη λεκάνη του λιβαδιού. Σήμερα ο οικισμός έχει πολυάριθμες πολυτελείς χειμερινές κατοικίες, ταβέρνες, καφετέριες, καταστήματα με είδη χειμερινών σπορ κλπ.

Χαρακτηριστικά

Το οικόπεδο είναι από τα τελευταία που βρίσκονται ΕΝΤΟΣ πολεοδομικής χάραξης του οικισμού, με προφανή τα πλεονεκτήματα των τετραγωνικών που μπορούν να χτιστούν καθώς και των υπηρεσιών που προσφέρονται στα εντός του οικισμού ακίνητα, όπως για παράδειγμα η εκχιόνιση και θραύση του πάγου κατά τους χειμερινούς μήνες στους εφαπτόμενους δρόμους.

Ανάπτυξη - Σχεδιασμός

Η ομάδα ανάπτυξης ακινήτων της Property-Io έχει ήδη εκπονήσει μία αρχιτεκτονική και επενδυτική μελέτη-πρόταση για το συγκεκριμένο ακίνητο, με την ανέγερση 8 πολυτελών κατοικιών από 107 έως 134τμ. Οι κατοικίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για μεταπώληση με υψηλή υπεραξία είτε για τουριστική εκμετάλλευση.

Η εταιρεία μας παραχωρεί την αρχιτεκτονική αυτή μελέτη στον αγοραστή του οικοπέδου ή αναλαμβάνει για λογαριασμό του την πλήρη κατασκευή και αποπεράτωση των κατοικιών ή ακόμη και την εκμετάλλευσή τους για λσμό του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
Property-Io Luxury Real Estate & Development
210.65.42.520 / 698.662.7076
info@property-io.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
13218AR - 09/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
695 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή