Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΚύθηραΚύθηρα, Αγία Πελαγία
  • € 670.000
  • 250
Περιγραφή
ΚΥΘΗΡΑ, Αγία Πελαγία - Πωλείται πανέμορφο συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων 70 μέτρα από την θάλασσα στην Αγία Πελαγία μαζί με 2 όμορα αγροτεμάχια 210 τμ το κάθε ένα, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στην τιμή, με συντελεστή δόμησης
1,4 και συντελεστή κάλυψης 70% (περίπου 600 τ.μ δόμηση).
Το κτίριο είναι χτισμένο σε καλαίσθητο παραδοσιακό νησιώτικο στυλ, ανακαινίζεται και συντηρείται κάθε χρόνο και είναι φημισμένο τόσο για την καθαριότητα και την εξαιρετική του εξυπηρέτηση, όσο και για την καταπληκτική του τοποθεσία με την μαγευτική θέα. Έχει ενεργειακή κλάση Γ (δυνητική Β) και αποτελείται από 8 δωμάτια (16 κλίνες), σε 2 επίπεδα: ισόγειο-1ος όροφος, ρεσεψιόν, προαύλιο χώρο με τραπεζάκια, αποθήκη και ανοιχτό parking 6-8 θέσεων. Κάθε δωμάτιο είναι επιπλωμένο με φροντίδα και διαθέτει μικρή κουζίνα, μπάνιο, A/C, ανοιγόμενα παράθυρα με κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια. Το συγκρότημα διαθέτει εξαερισμό παντού, εγκατάσταση για καλοριφέρ και γεννήτρια, τριφασικό ρεύμα, πυρανίχνευση και πυρόσβεση. Αποτελεί επενδυτική ευκαιρία για όσους ψάχνουν μία άμεσα αξιοποιήσιμη επιχείρηση, γιατί πωλείται όπως είναι, πλήρως εξοπλισμένο και επιπλωμένο, μαζί με την επωνυμία της επιχείρησης αξιοποιώντας έτσι την εξαιρετική της φήμη και μπορεί να λειτουργήσει άμεσα και απρόσκοπτα μετά την αγορά. Τιμή συζητήσιμη.
**Ρωτήστε μας για τα εξαιρετικά και ιδιαίτερα ευέλικτα προγράμματα χρηματοδότησης που καλύπτουν κάθε σας κτηματομεσιτική σας ανάγκη. Θα βρείτε την καλύτερη πρόταση για εσάς και τον προϋπολογισμό σας!
Τιμή €670.000 (κωδ. 1349) CITYLIFE Real Estate
Δείτε όλα μας τα ακίνητα στο www.cityliferealestate.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1349 - 15/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
250 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 670.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή