Τεσσάρι δεύτερος όροφος, Λυκαβηττός, Κολωνάκι - Λυκαβηττός

Κολωνάκι - Λυκαβηττός
  • € 1.150.000
  • 5
  • 348
  • 3+
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Στον περιφερειακό του Λυκαβηττού, στην όμορφη Νεάπολη βρίσκεται αυτό το σπάνιο, ευρύχωρο διαμέρισμα των 360 τ.μ. Από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου και κοιτώντας Νοτιοανατολικά (ΝΑ), μπορεί κάποιος να απολαύσει το καταπράσινο άλσος του Λυκαβηττού ενώ από το εσωτερικό του διαμερίσματος αυτή η εικόνα, δίνει μια αίσθηση εξοχής και χαλάρωσης. Η μοναδική και ανεμπόδιστη θέα σαν 5ου ορόφου, της ΒΔ πλευράς, αρχίζει από Βορρά προς Νότο από τον λόφο του Αττικού Άλσους ενώ στη συνέχεια το βλέμμα ταξιδεύει πέρα μακριά, στην Πάρνηθα, στο Όρος Αιγάλεω, στο Ποικίλο Όρος και φθάνει μέχρι και στο Σχιστό! Όντας το ακίνητο στο κέντρο, δε θα είναι υπερβολή να πούμε ότι «έχει στο πιάτο» ακριβώς το μισό Λεκανοπέδιο της Αττικής!
Δωμάτια για όλους, το ίδιο και λουτρά και wc. Αυτό το διαμέρισμα με τους ανεξάντλητους χώρους και την απίστευτη θέα, αποτελεί την ιδανική πρόταση για πολυμελείς οικογένειες, για επαγγελματίες που θέλουν διπλή χρήση και γενικά για όσους απλά θέλουν την άνεσή τους. Υπάρχει ακόμα και η δυνατότητα/πρόβλεψη να γίνει μετατροπή σε 2 ξεχωριστά διαμερίσματα διαφορετικών εμβαδών και διαφορετικών χαρακτηριστικών. Το εσωτερικό έχει επιμεληθεί ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της μεταπολεμικής αρχιτεκτονικής γενιάς, ο Τάκης Ζενέτος, τα 120 έργα του οποίου επηρέασαν σημαντικά το σχεδιαστικό κίνημα και κοσμούν διάσπαρτα την πόλη της Αθήνας.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Νεάπολη είναι η περιοχή ανάμεσα από τα Εξάρχεια και το Κολωνάκι. Μετράει την αυτονομία της από το 19ο αιώνα. Βρίσκεται ανάμεσα από το λόφο του Στρέφη και του Λυκαβηττού, με βόρειο όριο την Αλεξάνδρας και νότιο την Τριλογία.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Χαρακτηρίστηκε ως η συνοικία των φοιτητών του πανεπιστημίου και των κινημάτων τους, η συνοικία της ανερχόμενης αστικής τάξης και των αθηναίων διανοούμενων, η συνοικία με τις αυλές και τα αθηναϊκά νεοκλασικά σπίτια.
Εδώ δραστηριοποιούνται για πολλά χρόνια, πέραν της Τριλογίας, το Γαλλικό Ινστιτούτο, η Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή, η Ελληνοαμερικανική Ένωση και πλήθος εκδοτικών οίκων, βιβλιοπωλείων και άλλων οργανισμών.

Προσβασιμότητα: Εξυπηρετείται από πολλά μέσα μαζικής μεταφοράς και δύο στάσεις μετρό

Δυνατότητα επένδυσης: Αυτή η περιοχή βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που είχε πάντα μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένη απόδοση επένδυσης.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02Q9S8 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
348 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.150.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1969
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή