Τριάρι νέο, τέταρτος όροφος, Νεκροταφείο, Άγιος Δημήτριος

Άγιος Δημήτριος
  • € 370.000
  • 4
  • 113
  • 3
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Νεόδμητο διαμπερές διαμέρισμα 113 τμ 4ου ορόφου το οποίο συνδυάζει κομψότητα και μοντέρνο design. Αυτό το ηλιόλουστο διαμέρισμα αποτελείται από το χώρο εισόδου, ένα σαλόνι με τραπεζαρία, την κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 μπάνιο στο μεγάλο δωμάτιο και W.C. Μοναδικής αισθητικής ακίνητο με ενεργειακό τζάκι εντός του καθιστικού και μεγάλες μπαλκονόπορτες που πλημμυρίζουν με φως το χώρο και οδηγούν απευθείας στο μπαλκόνι. Στα υπνοδωμάτια τα δάπεδα είναι από ξύλο ενώ στους υπόλοιπους χώρους κυριαρχεί το πλακάκι. Επίσης, όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι. Υπάρχει προ-εγκατάσταση συστήματος συναγερμού και κλιματισμού και το υπέροχο αυτό διαμέρισμα δίδεται με parking και αποθήκη. Τοποθετημένο σε καταπληκτική τοποθεσία κοντά σε πάρκα με έντονη την αίσθηση γειτονιάς, αλλά μόλις λίγα μέτρα μακριά από την τοπική αγορά, μεγάλα σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες, κλπ. Σε κοντινή απόσταση από τα τοπικά σχολεία και 5 λεπτά με τα πόδια από Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Το ακίνητο διατίθεται και σε άλλους ορόφους.

Τοποθεσία: Ο Άγιος Δημήτριος βρίσκεται στα νότια προάστια της Αττικής και συνορεύει με το δήμο Αλίμου, Ηλιούπολης και Δάφνης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ο Άγιος Δημήτριος αποτελεί την ιδανική περιοχή για νέες οικογένειες μιας και δεν είναι ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη. Χαρακτηριστικό της είναι οι μικρές οικογενειακές οικίες δίνοντας της ένα χαρακτήρα ήρεμης επαρχιακής πόλης, ενώ έχει αρκετές ποιοτικές περιοχές πρασίνου.

Προσβασιμότητα: Βρίσκεται δίπλα από μεγάλες οδικές αρτηρίες, δίνοντας εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας. Εύκολη πρόσβαση στα Μ.Μ.Μ. (Μετρό Αγίου Δημητρίου και Δάφνης και λεωφορεία) και ίπλα στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Ν.Π. (Athens Metro Mall)

Επενδυτική δυναμική: Η αγορά ακινήτου στην περιοχή αποτελεί μια πολύ καλή επένδυση μιας και βρίσκεται πολύ κοντά στο πάρκο του Ελληνικού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02RZJ7
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
113 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 370.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή