Duplex, Χρήζει ανακαίνισης, 250 τμ, Κέντρο, Μηλιές

Μηλιές
  • € 250.000
  • 5+
  • 250
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 888-234 - Μηλιές Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 250 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1980 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, αποθήκη , ανοιχτωσιά - Τιμή: 250.000 € Καλωσορίσατε σε αυτήν τη γοητευτική ιδιοκτησία που βρίσκεται στο γραφικό χωριό των Μηλιών. Αυτή η ιδιοκτησία διαθετει 500μ γης είναι ιδανική για όσους αναζητούν την ηρεμία και τη γαλήνη στη μέση της φύσης, με εκπληκτική θέα τόσο στη θάλασσα όσο και στα γύρω βουνά.

Το σπίτι έχει έκταση 240 τετραγωνικά μέτρα και εκτείνεται σε 2 ορόφους και διαθέτει 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα. Καθε ενα απο τα οποια διαθέτει 3 άνετα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι και κουζίνα. Βρίσκεται στα βουνά, προσφέροντας μια γαλήνια και φυσική ατμόσφαιρα που είναι ιδανική για χαλάρωση.

Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει γη και είναι κατάλληλη για χρήση ως Airbnb, επιτρέποντας στους επισκέπτες να ζήσουν τη φυσική ομορφιά της Ελλάδας. Παρόλο που κτίστηκε το 1980 και χρειάζεται λίγες εργασίες ανακαίνισης, η μοναδική τοποθεσία της ιδιοκτησίας και η εκπληκτική θέα της την καθιστούν μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.

Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται μέσω ενός μονοπατιού, προσθέτοντας στην αίσθηση μοναδικότητας και απομόνωσης που παρέχει αυτό το ακίνητο αλλα και μεσω τσιμεντενιου δρόμου. Επιπλέον, το χωριό των Μηλιών είναι τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο, καθιστώντας το μια εξαιρετική τοποθεσία για ενοικιαζόμενα ακίνητα ή απλώς ως ένα ήσυχο καταφύγιο για εσάς
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
888-234 - 19/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
250 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή