Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΚίσσαμοςΕ65, 734 00, Κίσσαμος
  • € 1.200.000
  • 8.010
Περιγραφή
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την RE/MAX Specialists και τον Μανώλη Σκουνάκη
ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο 8 στρ. με κτίσμα 437 τ.μ. στην Κίσσαμο.
Αυτό το ακίνητο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να επενδύσετε στην καλπάζουσα τουριστική βιομηχανία της Κισσάμου.

Είναι 8 στρέμματα και έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια για 3 block των 20 δωματιων έκαστο. Το πρώτο είναι ένα ημιτελές διώροφο κτίριο 437 τ.μ. κατασκευής 1990, ενώ τα άλλα δύο δεν έχουν κατασκευαστεί. Βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα. Η κύρια παραλία της Κισσάμου Μαύρος Μώλος απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια και διαθέτει ρηχά νερά, χρυσή άμμο και αρμυρίκια, που την καθιστούν ιδανικό προορισμό για οικογένειες με μικρά παιδιά και για λάτρεις της θάλασσας. Αυτή η ευρύχωρη παραλία είναι δημοφιλής προορισμός για τους επισκέπτες κατά την τουριστική περίοδο και προστατεύεται από τους ανέμους από ένα μόλο με ογκόλιθους στο δυτικό τμήμα της. Περιβάλλεται από ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλα τουριστικά καταστήματα για να εξυπηρετεί την κάθε ανάγκη. Είναι πλήρως οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ναυαγοσώστη. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το λιμάνι της Κισσάμου στην αρχαιότητα.

Το ακίνητο προσφέρει επίσης αμφιθεατρική θέα στη θάλασσα στον κόλπο της Κισσάμου και στην πόλη, με πρόσοψη 80μ σε αγροτικό δρόμο πλάτους 4,5μ που απέχει 200μ από άσφαλτο.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για τουριστική επένδυση, καθώς συνδυάζει τη θέα στη θάλασσα και την πόλη της Κισσάμου, και βρίσκεται δίπλα στην πιο δημοφιλή παραλία της περιοχής χωρίς να θυσιάζει την ηρεμία και τη γαλήνη. Επιπλέον, το ακίνητο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, μόλις 1,5χλμ. από το κέντρο της Κισσάμου, το οποίο απέχει μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο, επιτρέποντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η πόλη.

Συνολικά, αυτό το ακίνητο προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να επενδύσετε σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές στην Κίσσαμο.

Επικοινωνήστε τώρα στο 6995030108 και κλείστε ένα ραντεβού για να το δείτε από κοντά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
8-2006 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
8.010 m²
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή