Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΣτύραΣτύρα 340 15
  • € 1
  • 5+
  • 480
  • 3+
Περιγραφή
Τοποθεσία : Εύβοια, Νέα Στύρα.
Περιγραφή ακινήτου : Σε ένα ήρεμο φυσικό περιβάλλον, κατασκευάστηκε το 2008, ένα πρότυπο συγκρότημα οκτώ ανεξάρτητων κατοικιών 380 τμ, με βοηθητικούς χώρους 100 τμ, εναρμονισμένο με το πανέμορφο φυσικό τοπίο σε ένα καταπράσινο κτήμα 4.139 τμ, το ακίνητο προσφέρεται προς πώληση, σε πολύ δελεαστική τιμή.
Το συγκρότημα αποτελείται από :
1.Τέσσερις μεζονέτες 55 τμ έκαστη, δύο επιπέδων η οποία κάθε μία περιλαμβάνει σαλόνι, χώρο τραπεζαρίας, ενιαίο χώρο κουζίνας, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, βεράντα 15 τμ με πέργκολα.
2.Δύο διαμερίσματα 45 τμ, που έκαστο περιλαμβάνει σαλόνι κουζίνα ενιαίος χώρος, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, βεράντα 15 τμ με πέργκολα.
3.Δύο διαμερίσματα 35 τμ, που έκαστο περιλαμβάνει σαλόνι κουζίνα ενιαίος χώρος, ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, βεράντα 15 τμ με πέργκολα.
Όλες οι παραπάνω κατοικίες είναι επιπλωμένες και πλήρως εξοπλισμένες, με κλιματισμό, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σήτες, καταπληκτική θέα στον Ευβοϊκό κόλπο και σε απόσταση 300 μέτρα από τη θάλασσα. Το συγκρότημα περιλαμβάνει πισίνα, αποθήκη 100 τμ, καταρράχτη σε δύο επίπεδα, bbq, και γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και γεώτρηση με δεξαμενή 16 κυβικών μέτρων για τις ανάγκες του συγκροτήματος, αποθήκη 60 τμ.
Σε κάθε κατοικία αντιστοιχεί μία θέση στάθμευσης.
Το κτήμα περιβάλλεται από πέτρινη μάνδρα υπερυψωμένη που παρέχει πρόσθετη ασφάλεια στους ενοίκους, καθώς και περιμετρικό φωτισμό υψηλής αισθητικής.
Η παραλία είναι ήσυχη, οικογενειακή σε απάνεμο κόλπο, με ζεστά κρυστάλλινα νερά, αμμώδη ακτή και βυθό.Στο συγκρότημα μπορεί να φτάσει κάποιος με δύο τρόπους
α) οδικός ακολουθώντας την εθνική οδό Αθηνών Λαμίας μέσω Χαλκίδας, απόσταση 155 χιλιόμετρα και
β) από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας ( απέχει 60 χιλιόμετρα από την Αθήνα ) με το πλοίο της γραμμής σε 45’ λεπτά.

Το στίγμα στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου, αλλά σημείο πλησίον.
Περισσότερα ακίνητα, μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας www.royalestates.com.gr

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Royal Estates.
Κτηματομεσιτικές Υπηρεσίες.
Τηλέφωνα: 210 677 0491, Φαξ: 210 6770 494.
akinita@royalestates.com.gr.
www.royalestates.com.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
334018 - 29/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
480 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
8 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή