Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Κασσάνδρα
  • € 1.200.000
  • 5+
  • 521
  • 3+
Περιγραφή
Χαλκιδική, Κασσάνδρα: Πωλείται διαμπερές Συγκρότημα διαμερισμάτων 521τ.μ. πολυτελείας σε ισόγειο 2 επιπέδων με ατομική θέρμανση ρεύματος. Αποτελείται από 12 υπνοδωμάτια, 12 σαλόνια, Κήπο, αποθήκη και 6 μπάνια. Είναι κατασκευασμένο το 2009, βαμμένο και διαθέτει θέα ανοιχτωσιά, συνθετικά κουφώματα με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, κλιματισμό, ενεργειακή κλάση A, τζάκι, σίτες, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση και επιτρέπονται τα κατοικίδια..Αυτό το όμορφο ακίνητο που βρίσκεται στη Νέα Φώκαια (στη περιοχή Αγιοπαυλίτικα) Χαλκιδικής, είναι τώρα διαθέσιμο προς πώληση. Προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτελών βιλών και διαμερισμάτων, παρέχοντας το τέλειο καταφύγιο για όσους αναζητούν ηρεμία και ιδιωτικότητα.

Βρίσκεται σε ένα γενναιόδωρο οικόπεδο 5.500τμ και η ιδιοκτησία περιλαμβάνει:

Τρεις (3) ευρύχωρες βίλες 91τμ, η καθεμία με 2 υπνοδωμάτια , 1 WC, 1 μπάνιο , σαλονοκουζίνα, και μπαλκόνι με απεριόριστη θέα. Μπάρμπεκιου, πάρκινγκ, ιδιωτικό κήπο με γκαζόν και υπόγειο πότισμα, προσφέροντας το ιδανικό μέρος για χαλάρωση και ιδιωτικότητα. Αυτές οι αυτόνομες κατοικίες είναι εξοπλισμένες με θέρμανση, τζάκι, κλιματισμό, ηλιακούς θερμοσίφωνες και καλοριφέρ σε όλα τα δωμάτια. Μία βίλα περιλαμβάνει επίσης λέβητα πετρελαίου, και όλες έχουν εξωτερική υποδομή για λέβητες.

Δύο (2) κομψά διαμερίσματα 62τμ στον πρώτο όροφο, το καθένα με 2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, σαλονοκουζίνα και μπαλκόνια με απεριόριστη θέα.

Ένα πολυτελές ισόγειο 124τμ με 2 υπνοδωμάτια, 1 WC, 1 μεγάλο μπάνιο, μία ευρύχωρη σαλονοκουζίνα και τζάκι. Διαθέτει υπόγειο 110τμ με εσωτερική και εξωτερική επικοινωνία σε αυτό. Διαθέτει 2 βεράντες, κήπο σε 3 επίπεδα, πάρκινγκ και μπάρμπεκιου.

Όλες οι κατοικίες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από καταστήματα, εστιατόρια και άλλες ανέσεις, καθιστώντας αυτή την ιδιοκτησία την τέλεια επένδυση για όσους αναζητούν εξοχική κατοικία, ακίνητο προς ενοικίαση ή ακόμη και μόνιμη κατοικία.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο μακριά από τη φασαρία της πόλης. Μην χάσετε αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παραδείσου στην όμορφη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής κοντά στη περιοχή Σάνη. Τιμή 1.200.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #1731 Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή του Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας....Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με ένα τυπικό τίμημα Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. η θέση στο χάρτη είναι ενδεικτική της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο και όχι η ακριβής του θέση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1731 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
521 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 1.200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2009
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή