Μονοκατοικία βίλα, νέα, 500 τμ, Κάντζα, Παλλήνη Αττικής

Παλλήνη Αττικής
  • € 1.300.000
  • 5+
  • 500
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
ΚΑΝΤΖΑ Βιλλα 700 τ.μ., ισόγειο, διπλά τζάμια, 6 υ/δ, νεόδμητο, ηλιακός θερμοσίφωνας, μπόιλερ, κλιματισμός, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, κήπος, μπάρμπεκιου, πισίνα, τζακούζι, Μέσα σε ένα οικόπεδο 2.700 τ.μ. τρίφατσο, με πεύκα, λεύκες ,φοίνικες,ροδιές, βραχόκηπο με ελιές , βοκαμβήλιες και αρωματικά φυτά όπου κάνουν την κάθε γωνιά του να μοιάζει από άλλη εποχή. Μικρά μονοπάτια που καταλήγουν σε παγκάκια και κτιστά καθιστικά, μέσα στο πράσινο και στα δένδρα του κήπου. Στην πίσω πλευρά του κτήματος βρίσκεται η πισίνα 87τμ.είναι εξωτερική ,αλλά κρυμένη από τα αδιάκριτα βλέμματα με περιμετρική μαρμάρινη επένδυση ,κτιστά καθιστικά, φοίνικες τριανταφυλλιές και λωτούς να την πλαισιώνουν ,κτιστά barbeque και ξυλόφουρνο , υπάρχουν επίσης για τις όμορφες στιγμές για την οικογένεια και τα παιδικά party. Κοντά στην πισίνα ,βρίσκεται ο πλήρης ανακαινισμένος ξενώνας 24τμ.με κουζίνα καθιστικό υπνοδωμάτιο και μπάνιο, δικό του εξωτερικό καθιστικό και αυτόνομη είσοδο στο κτήμα. ΄Ολο το κτήμα είναι περιφραγμένο περιμετρικά με κτιστούς τοίχους και φυτά.
Η κυρίως βίλλα είναι 700τ.μ. με συντελεστή δόμησης για επιπλέον 500τμ. ‘ Εχει άλλες δύο αυτόνομες εισόδους και αυτό γιατί με την πρόσφατη ανακαίνιση και διαμόρφωσή της χωρίστηκε σε δύο αυτόνομες κατοικίες. Η μία 200τμ. Και η άλλη 500τμ.
Η οικία των 200 τμ.είναι σε ένα επίπεδο. Αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με τραπεζαρία, τζάκι , ένα WC για τους ξένους, μία μεγάλη κουζίνα Ιταλική, πλήρως εξοπλισμένη με ολοκαίνουργιες ηλεκτρικές συσκευές της εταιρείας SMEG, δύο master υπνοδωμάτια με on suite μπάνια το καθένα, όλα καινούργια με υψηλής ποιότητος υλικά, το ένα master υπνοδωμάτιο έχει και βεστιάριο. Επιπλέον ένα χολ και ένα γραφείο playing room με επένδυση ξύλου boisserie περιμετρικά και μεγάλες βιβλιοθήκες, ξύλινα στόρια spot και κρυφό φωτισμό . ‘ Oλο το σπίτι εκτός των δύο υπνοδωματίων έχει επιδαπέδια επένδυση από μάρμαρα καθώς και κρυφούς φωτισμούς σε σαλόνι , χολ, διαδρόμους, υπνοδωμάτια και μπάνια, όλα τα υλικά από την Ιταλία. Αντλίες θερμότητας (funcoil) ψύξη-θέρμανση, Wifi, κλειστό κύκλωμα τηλεό-ρασης , καμερών και συναγερμού τελευταίας τεχνολογίας , καινούργια κουφώματα και πόρτες ασφαλείας πυροσβέσεις, δορυφορική τηλεόραση , μπαλκονόπορτες στα υπνο-δωμάτια με κατευθείαν πρόσβαση στους κήπους και δική του μεγάλη αυτόνομη ταράτσα με πέργκολα. Οι βαφές που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλη την κατοικία είναι της εταιρείας Benjamin Μoore.
Η μεγαλύτερη οικία αυτή των 500 τμ. είναι διώροφη. Στο ισόγειο είναι η μεγάλη σάλα υποδοχής με ένα μεγάλο σαλόνι ,τζάκι, ο υπερυψωμένος ξεχωριστός χώρος της τραπεζαρίας με επιδαπέδια ένδυση αφρικανικού ξύλου ο οποίος καταλήγει στο μπαρ και σε ένα ακόμη μεγάλο καθιστικό με περιμετρικό τζαμωτό ασφαλείας. Ο χώρος του υπερυψωμένου της τραπεζαρίας έχει κατευθείαν πρόσβαση στην κουζίνα η οποία είναι εντελώς καινούργια κατασκευή στο σπίτι , η οποία έχει επενδυθεί όλη από μάρμαρο και ιταλικά έπιπλα άριστης επιλογής και ποιότητας πλήρως εξοπλισμένη με καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές της εταιρείας SMEG, με νησίδα 4μ. στο κέντρο, αλλά και με δική της ξεχωριστή τραπεζαρία 8 ατόμων. Η κουζίνα είναι 40τμ. με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, τριπλά τζάμια ασφαλείας περιμετρικά και γυάλινη οροφή ειδικής κατασκευής,
τέλος έχει και δεύτερη πρόσβαση από-προς την σάλα υποδοχής καθώς και πρόσβαση στο κήπο. Το ισόγειο διαθέτει επίσης laundry room με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, ένα μεγάλο μαρμάρινο WC των ξένων ένα υπνοδωμάτιο ένα δωμάτιο υπηρεσίας και ένα μαρμάρινο μπάνιο για ΑΜΕΑ. Το ισόγειο με τον πρώτο όροφο τον συνδέει μεγάλη εσωτερική σκάλα με επένδυση μαρμάρου και ξύλου, και ενώ το ισόγειο έχει μαρμάρινα δάπεδα σε όλη του την έκταση εκτός τραπεζαρίας και μπαρ ο πρώτος όροφος είναι με επένδυση ξύλο-παρκέ.
Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο master υπνοδωμάτια το ένα με δικό του τζάκι με on suite μεγάλα dressing rooms αλλά και ξεχωριστές ντουλάπες ,δικές του ιδιωτικές μεγάλες βεράντες με θέα στην πισίνα και στον κήπο το ένα έχει πρόσβαση σε δική του ταράτσα με πέργκολα και χειροποίητες εξωτερικές στριφτές σκάλες. Τα υπνοδωμάτια έχουν και τα δύο δικά τους καθιστικά και on suite μπάνια με επένδυση μαρμάρου. Το ένα από τα δύο μπάνια είναι master με διπλές ντουζιέρες με διπλούς νιπτήρες με μάρμαρα golden green ψηφίδα και γυάλινες συρταρωτές κατασκευές για αποθηκευτικούς χώρους. Για τα υπνοδωμάτια έχουν χρησιμοποιηθεί βαφές της εταιρείας Benjamin Moore. Καθιστικό με τζάκι ξεχωριστά των υπνοδωματίων καθώς και αίθουσα γραφείου-playing room με περιμετρικό τζαμωτό και ηλεκτρικά στόρια. Σε όλο το σπίτι υπάρχει ηχο-σύστημα με εντοιχιζόμενα ηχεία σε όλους τους χώρους κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, καμερών, συναγερμού, Wifi δορυφορική τηλεόραση, αντλίες θερμότητας Funcoil ψύξη-θέρμανση, κουφώματα και πόρτες ασφαλείας πυροσβέσεις ,κρυφοί φωτισμοί σε όλους τους χώρους.
Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει τριπλό ιδιωτικό parking με ηλεκτρικές πόρτες, καθώς και τετραθέσιο χώρο στάθμευσης εξωτερικά της οικίας. Επίσης δύο κτιστά σπίτια για σκύλους σε μεγ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5475 - 21/04/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
500 m²
δωμάτια
6 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2014
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή