Duplex, νέα, 465 τμ, Άνω Χολαργός, Χολαργός

Χολαργός
  • € 1.890.000
  • 5+
  • 465
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Μια νεόδμητη κατοικία ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής με minimal αισθητική. Η κατασκευή της έχει βασισθεί πάνω στις αρχές του Smart Building Control System, το οποίο μεταμορφώνει υπέροχα την καθημερινότητα των ενοίκων της, οι οποίοι απολαμβάνουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις στο ιδιωτικό τους καταφύγιο. Ο εξοπλισμός της μεζονέτας, ο φωτισμός, τα έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, οι ντουλάπες, τα δάπεδα και τα κουφώματα είναι όλα επώνυμα, από εταιρείες εγχώριες και του εξωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί πως η μελέτη του φωτισμού εχει πραγματοποιηθεί απο το γραφείο της Eleftheria Deko & associates lighting design. Η minimal αισθητική αντικατροπτίζεται στους φωτεινούς, ευρύχωρους χώρους. Η πολυτελής αυτή μεζονέτα απαρτίζεται ουσιαστικά απο δύο ξεχωριστά διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων το καθένα (ισογείου και 1ου ορόφου) καθώς επίσης και ένα χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν playroom με δικό του μπάνιο και φυσικό φωτισμό στο υπόγειο. Διαθέτει επίσης δύο θέσεις στάθμευσης, μία εξωτερική και μία εσωτερική, αποθηκευτικούς χώρους καθώς και μία υπέροχη εξωτερική πισίνα στον κήπο.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Παπάγος είναι ένα ήσυχο προάστιο, 8 μόλις χιλ. από το κέντρο της Αθήνας, με κατοικίες που έχουν κήπους περιμετρικά και πολύ πράσινο. Χτισμένος στους πρόποδες του Υμηττού, περιστοιχίζεται από φύση και πάρκα, όπως το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδή και το Ολυμπιακών προδιαγραφών κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων και φυσικά, το δικό του μεγάλο πάρκο με χώρους άθλησης, ψυχαγωγίας, υπαίθριο θέατρο και στίβο.
Μοναδικά χαρακτηριστικά
Έχει άριστο μικροκλίμα εξαιτίας του Υμηττού, όπου το εκτεταμένο δίκτυο μονοπατιών δημιουργεί ένα πανέμορφο πεδίο ψυχαγωγίας για φυσιολάτρες και αθλούμενους.
Διαθέτει υψηλού επιπέδου δημόσιες εκπαιδευτικές υποδομές, πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις (μπάσκετ, tennis club, beach volley, στίβο κ.α) και πολλούς δημόσιους χώρους οι οποίοι χωροθετήθηκαν βάσει πολεοδομικού σχεδίου από την εποχή που το προάστιο ιδρύθηκε, στα μέσα της δεκαετίας του ’50. Το ίδιο ισχύει και με τις υποδομές των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης.
Συγκεκριμένα, διαθέτει 17 πάρκα, 11 πλατείες και 10 παιδικές χαρές, 1 Γυμνάσιο, 1 Λύκειο, 3 Δημοτικά σχολεία και 2 Νηπιαγωγεία, καθώς και πληρώρα ιδιωτικών και δημόσιων παιδικών σταθμών. Στα όρια του Δήμου λειτουργούν υπερτοπικά 5 μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας.
Προσβασιμότητα
Κατέχει στρατηγική θέση στο λεκανοπέδιο. Εξυπηρετείται από 2 σταθμούς μετρό σε απευθείας σύνδεση με το Σύνταγμα και 2 πύλες εισόδου στην Αττική οδό. Από το αεροδρόμιο απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο και περίπου 20 λεπτά έως μισή ώρα από τα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας.
Επενδυτική δυναμική
Ο αμιγώς οικιστικός χαρακτήρας του Παπάγου σε ποσοστό 97%, ο χαμηλός συντελεστής δόμησης, οι άριστες υποδομές, ο πολεοδομικός σχεδιασμός, η στρατηγική του θέση, το εξαιρετικό κλίμα, το άφθονο πράσινο, η ασφάλεια που παρέχει, η αίσθηση της γειτονιάς, η εντοπιότητα, η πολύ καλή δημόσια εκπαίδευση, καθιστούν το προάστιο μία περιοχή που προσφέρει μεγάλη υπεραξία στους υποψήφιους αγοραστές κατοικίας και κυρίως αυτούς που έχουν οικογένεια.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RTM6 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
465 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.890.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή