Μονοκατοικία βίλα Σαντορίνη, Οία, Σαντορίνη

ΣαντορίνηΣαντορίνη
  • € 1.600.000
  • 4
  • 236
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Ένα οινοποιείο του 1810, ανακαινισμένο και μεταμορφωμένο σε ένα κομψό, γοητευτικό συγκρότημα βίλας στην όμορφη παραδοσιακή Φοινικιά της Σαντορίνης. Πολύ κοντά από το ηλιοβασίλεμα, σε κεντρική τοποθεσία αλλά μακριά από την τουριστική μάζα. Από την ανακαίνιση το 2001, βρίσκεται σε συνεχή συντήρηση ώστε να είναι πάντα σε πολύ καλή κατάσταση. Το συγκρότημα αποτελείται από την κύρια κατοικία, δύο ανεξάρτητους ξενώνες, αποθήκη 13 τ.μ., μηχανοστάσιο, κήπους που καλλιεργούνται εδώ και δεκαετίες και τρεις βεράντες. Βρίσκεται στους παραδοσιακούς οικισμούς της Φοινικιάς (γειτονιά της Οίας) σε οικόπεδο 367 τ.μ. Το κεντρικό κτίριο: Μερικώς υπόσκαφη κατασκευή (δύο συνδεδεμένοι παράλληλοι υπόσκαφοι θάλαμοι) 149 τ.μ. με μία κουζίνα, σαλόνι/τραπεζαρία, δύο μπάνια, δύο υπνοδωμάτια και ένα ανοιχτό πατάρι. Ξενώνας 2: Ισόγειο 33 τ.μ. με είσοδο από τον κήπο με ένα υπνοδωμάτιο, μπάνιο, εξωτερική κουζίνα και μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα. ξενώνας 3 στον πρώτο όροφο: 41 τ.μ. που βρίσκεται στη βεράντα του κεντρικού κτιρίου με ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο και δική του βεράντα 80 τ.μ. με πανοραμική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Συνδέεται με τον κήπο με σκάλες. Ανεξάρτητη είσοδος από τον κοινόχρηστο δρόμο στη πάνω πλευρά του ακινήτου. Δύο προσόψεις, δύο είσοδοι. Πισίνα 4,42 τ.μ. βάθους 1,5 μ. Μία δεξαμενή βρόχινου νερού 145 κ.μ. πολύ χρήσιμη στη Σαντορίνη, παρέχει επιπλέον βρόχινο νερό σε όλο το συγκρότημα. Εγκατεστημένο σύστημα κάμερας για ασφάλεια.. Μπορείτε είτε να το λειτουργήσετε ως επιχείρηση ή απλά το απολαμβάνετε για τον εαυτό σας και την οικογένεια σας .

link: https://green-estate.gr/properties/pros-polisi-vila-sti-santorini-215444

GREEN Estate
www.green-estate.gr
τηλέφωνο επικοινωνίας: +302100100649
e-mail: info@green-estate.gr
SMS/Viber: +30694115712
Facebook Messenger: https://m.me//green.estate.greece

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας!

Το τεχνικό μας τμήμα, μπορεί να σας υποστηρίξει κατά την διάρκεια όλης της διαδικασίας αγοράς με έμπειρους μηχανικούς, δικηγόρους και συμβολαιογράφους.

Στις υπηρεσίες που παρέχουμε, συμπεριλαμβάνονται οι ανακαινίσεις και οι ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων και διαμερισμάτων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
215444 - 05/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
236 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1900
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή