Δυάρι άριστη κατάσταση, πέμπτος όροφος, Κέντρο, Πανόραμα

Πανόραμα
  • € 680.000
  • 3
  • 132
  • 2
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2023
Περιγραφή
Κωδικός 3420
Διαμέρισμα 5ου ορόφου με πανοραμική θέα, σε οικοδομή πολυτελούς κατασκευής, διαχρονικής αισθητικής, διατίθεται προς πώληση, στη καρδιά του χωριού του Πανοράματος. Καλύπτει συνολικά 135 καθαρά τ.μ. και φιλοξενεί 2 δωμάτια ενώ υπάρχει η δυνατότητα να βγεί και ένα ακόμη δωμάτιο. Η ποιότητα κατασκευής και η έμφαση που δόθηκε στην λεπτομέρεια είναι εμφανή από την πρώτη ματιά. Το κτίριο που φιλοξενεί την κατοικία, βρίσκεται στα 5 μόλις λεπτά με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο του Πανοράματος και προσφέρει διαχρονικό μοντέρνο σχεδιασμό . Η θέρμανση πραγματοποιείται από αντλία θερμότητας και είναι ενδοδαπέδια. Στην κατοικία αναλογούν μία αποθήκη και μία κλειστή θέση στάθμευσης. Η οικοδομή έχει 24 ωρη υπηρεσία θυρωρείου και πολυτελείς κοινόχρηστους χώρους. Για όσους επιζητούν ένα μοντέρνο καταφύγιο και μία διαμονή 5 αστέρων εδώ θα βρούν το ιδανικό ακίνητο για να στεγάσει τα όνειρά τους. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή την στιγμή είναι μισθωμένο στην τιμή των 2.500€ μηνιαίως. Τιμή 680.000€

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία , διευκρίνιση και ραντεβού. Επισκεφθείτε μας στο www.salvaras.eu και βρείτε περισσότερα ακίνητα, με περισσότερες φωτογραφίες και με την ακριβή τοποθεσία στο χάρτη .Καθώς και τις αποστάσεις από στάση λεωφορείου, σχολεία και ιδιωτικά εκπαιδευτήρια.
Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν.4072/2012
Σημειώνεται ότι τις περισσότερες φορές, για ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ακινήτου, η ακριβής διεύθυνση που αναφέρεται στην Αγγελία είναι ενδεικτική της Θέσης του ακινήτου και όχι η πραγματική.
Φιλικά
Σαλβαράς Γεώργιος
Υπεύθυνος γραφείου
Βενιζέλου 7 Πανόραμα ( Ισόγειο - δίπλα από το εστιατόριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ )
Μ +30 6936 913940 Τ +30 2314 008789
akinita@salvaras.eu
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3420
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
132 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 680.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή