Μονοκατοικία βίλα Melidoni, Fres Greece, 73007, Μελιδόνι, Φρέ

ΦρέMelidoni, Fres Greece, 73007
  • € 410.000
  • 4
  • 170
  • 3
Περιγραφή
Ποιοτική κατοικία 4 κρεβατιών με βεράντα στον τελευταίο όροφο

Μεγάλο σπίτι με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό σε ένα κομψοχώρι πωλείται πλήρως επιπλωμένο με όλα τα έπιπλα υψηλής ποιότητας, φώτα, τηλεοράσεις κ.λπ. Υπάρχει πολύς εξωτερικός χώρος: μπαλκόνια, βεράντα στον τελευταίο όροφο, κήπους και χώρο για πισίνα.

Αυτό το ποιοτικό σπίτι με 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια έχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα και στο βουνό και πωλείται πλήρως επιπλωμένο με όλα τα έπιπλα υψηλής ποιότητας, φώτα, τηλεοράσεις κ.λπ.

Η γραφική διαδρομή προς το ήρεμο και αυθεντικό χωριό Μελέδων είναι γραφικό με πολλές ελιές, χαρουπιές και κυπριακά δέντρα.

Από τα μπαλκόνια, τη βεράντα του τελευταίου ορόφου και τους κήπους έχετε θέα στη θάλασσα και στο βουνό. Μπορείτε να δείτε ανατολικά προς τη Γεωργούπολη και βόρεια προς τις Καλύβες. Στα νότια κείτονταν τα Λευκά Όρη χιονισμένα το χειμώνα και την άνοιξη.

Στο χωριό λειτουργεί καφενείο. Ο Άγιος Πάντες απέχει μόλις 5χλμ και προσφέρει πολλά καταστήματα, φαρμακείο, αρτοποιείο κ.λπ.

Μπαίνοντας από την κύρια είσοδο στον πρώτο όροφο της κατοικίας μπαίνεις στον μεγάλο ενιαίο χώρο καθιστικού με ηλεκτρικό τζάκι και αναστρέψιμη μονάδα A/C. Η κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη και έχει δική της πόρτα σε μπαλκόνι. Από το σαλόνι μπορείτε να μπείτε στο κεντρικό μπαλκόνι του σπιτιού με χώρο για μεγάλο τραπέζι, καρέκλες, καναπέδες κ.λπ. Υπάρχει εκπληκτική θέα στη θάλασσα, με θέα την καταπράσινη περιοχή του Αποκόρωνα με την Κύπρο και τις ελιές. Έχετε επίσης πανοραμική θέα στα μαγευτικά Λευκά Όρη.

Το ευρύχωρο master υπνοδωμάτιο είναι πολύ ελαφρύ και έχει μια εντυπωσιακή εντοιχισμένη ντουλάπα με φώτα στο εσωτερικό. Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει μεγάλο ντους με γυάλινες συρόμενες πόρτες.

Υπάρχουν 2 ακόμη υπνοδωμάτια με τηλεόραση και εντοιχισμένες ντουλάπες και πρόσβαση σε μπαλκόνι. Και τα δύο υπνοδωμάτια μοιράζονται ένα μπάνιο με μπανιέρα με γυάλινες πόρτες.

Από το σαλόνι μπορείτε να κατεβείτε στο ισόγειο που είναι χτισμένο ως ξεχωριστό διαμέρισμα με σαλόνι, υπνοδωμάτιο και WC. Υπάρχει η δυνατότητα να κλείσει περισσότερος χώρος στάθμευσης ως καθιστικό.

Η ταράτσα είναι μια αποθήκη για όλο τον τεχνικό εξοπλισμό και μια δεύτερη κουζίνα με BBQ. Η θέα είναι φανταστική και αυτός ο χώρος είναι ιδανικός για δείπνα στο ηλιοβασίλεμα.

Μπαίνοντας με αυτοκίνητο στο ακίνητο, υπάρχει ηλεκτρική πύλη και άφθονο πάρκινγκ. Πίσω από το σπίτι υπάρχουν πολλές ελιές και οπωροφόρα δέντρα και το οικόπεδο προσφέρει χώρο για πισίνα.

Αυτό είναι ένα πραγματικά ποιοτικό σπίτι και ένα πραγματικό σπίτι για να ζεις όλο το χρόνο!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
CAV-15107 - 11/05/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 410.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή