Τριάρι νέο, δεύτερος όροφος, Δικηγορικά, Βούλα

Βούλα
  • € 2.000.000
  • 4
  • 215
  • 3+
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Μόλις 100μ. από τη θάλασσα, σε μια από τις καλύτερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην Κάτω Βούλα, διατίθεται αυτό το νεόδμητο οροφοδιαμέρισμα 2ου ορόφου, 215 τ.μ. αποτελούμενο από σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, W.C., τρία master υπνοδωμάτια με en suite μπάνια και χώρο γραφείου καθώς και μεγάλη βεράντα 45 τ.μ. με μικρή πισίνα.

Το διαμέρισμα διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση (Rechau), κλιματισμό (Daikin), instabus, έλεγχο εξ αποστάσεως μέσω εφαρμογής (ΚΧΝ αυτοματισμούς), εγκατάσταση για κάμερες, συναγερμό και ηχεία. Διαθέτει, επίσης, μεγάλη αποθήκη 48 τ.μ. και τρεις θέσεις στάθμευσης με ηλεκτρικό φορτιστή έκαστη. Το κτίριο είναι ιδιαίτερης αισθητικής μόλις τεσσάρων ιδιοκτησιών.

*Ημερομηνία παράδοσης : τέλος 2024
**Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Βούλα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, καθώς είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και μόλις 30 λεπτά από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βούλα είναι μια ζωντανή, αλλά ήσυχη και ασφαλής κατοικημένη περιοχή, που φιλοξενεί μοντέρνες μπουτίκ, wine bars, καφετέριες, εστιατόρια, μια μαγευτική παραλία ενώ διαθέτει ένα πολύ καλά εξοπλισμένο δημόσιο νοσοκομείο. Έχει ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο με σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, τράπεζες και είναι πολύ κοντά στα ξενόγλωσσα σχολεία.

Προσβασιμότητα: Προσβασιμότητα με λεωφορείο προς το κέντρο της πόλης και προς τη Γλυφάδα, το κοντινότερο εμπορικό κέντρο, ενώ απέχει μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο από το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του Ελληνικού.

Επενδυτική δυναμική: Όπως και οι περισσότερες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας, οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα καλή απόδοση της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S3H4 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
215 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή