Τεσσάρι πέμπτος όροφος, Άνω Γλυφάδα, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 750.000
  • 5
  • 171
  • 3
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα ρετιρέ 5ου ορόφου, 171 τ.μ. σε κομβική τοποθεσία στην Άνω Γλυφάδα δίπλα σε σχολεία, την τοπική αγορά και σε κάθε είδους αθλητικές δραστηριότητες. Προσφέρει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, άφθονο χώρο και όλες τις ανέσεις για τις ανάγκες μιας οικογένειας.
Η είσοδος του διαμερίσματος οδηγεί σε ένα μοντέρνο ενιαίο χώρο που φιλοξενεί σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία και μεγάλη κουζίνα με άνετο χώρο φαγητού και καθιστικό. Μεγάλες μπαλκονόπορτες προσφέρουν υπέροχο φυσικό φωτισμό και έχουν έξοδο σε ευρύχωρη βεράντα προσόψεως με εξαιρετική θέα σε όλη την περιοχή το βουνό και τη θάλασσα. Το διαμέρισμα διαθέτει 1 γοητευτικό master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, walk-in closet και ένα μεγάλο παράθυρο προς τον ανοιχτό ορίζοντα για να ξυπνάτε κάθε πρωί με τη θέα της θάλασσας, 3 ακόμη υπνοδωμάτια με έξοδο σε μπαλκόνια, 1 μπάνιο και 1 W.C. επισκεπτών, αυτονομία θέρμανσης, δρύινα πατώματα σε όλους τους κύριους χώρους, σύστημα συναγερμού, ενώ απολαμβάνει αποκλειστική χρήση δώματος 81 τ.μ. Στην τιμή του ακινήτου περιλαμβάνονται επίσης 1 θέση στάθμευσης και αποθήκη υπογείου 9,45 τ.μ.
*To Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Γλυφάδα είναι ο εμπορικός κόμβος της Αθηναϊκής Ριβιέρας με πολυσύχναστη εμπορική κίνηση στη διάρκεια της ημέρας και με ζωντανή νυχτερινή ζωή μέχρι το σούρουπο. Αποτελεί έναν προορισμό μόδας με πολλές επώνυμες μπουτίκ αλλά και πολλά εμπορικά μαγαζιά με άποψη και στυλ. Φραγμένο στην μία πλευρά της πόλης από το μοναδικό γήπεδο γκολφ με τις 18 τρύπες και δίπλα από αυτό με μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας, η Γλυφάδα υπόσχεται να προσφέρει το καλύτερο για όλους τους τρόπους ζωής.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Ένας σύγχρονος παραθαλάσσιος προορισμός με εύκολη πρόσβαση στις παραλίες, τα καφέ, τα εστιατόρια και τα καλοκαιρινά beach bar και κλαμπ. Η Γλυφάδα είναι κοντά στα διεθνή σχολεία και αποτελεί ένα ασφαλές περιβάλλον για την ανατροφή των παιδιών, διαθέτει πολλές δυνατότητες ψυχαγωγίας, γυμναστικής και αθλητισμού και αποτελεί μια επιλογή επένδυσης με ανταποδοτικά οφέλη. Επίσης, στην περιοχή συναντάς κινηματογράφους, μοντέρνες μπουτίκ, εστιατόρια για κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μπαρ, έντονη υπαίθρια ζωή και μία από τις μεγαλύτερες μαρίνες κατά μήκος της ακτής.
Προσβασιμότητα: Η Γλυφάδα συνδέεται καλά με το κέντρο της πόλης και την ακτή με το μετρό, το τραμ και τα λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας γρήγορη απόδραση στα νησιά και 35 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Η Γλυφάδα ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα και με το νέο έργο ανακατασκευής του Ελληνικού, είναι έτοιμο να βιώσει μια ισχυρή άνοδο των τιμών των ακινήτων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02RRPK - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
171 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή