Γραφείο προς Ενοικίαση

ΓέρακαςΓέρακας
  • € 10.000/μήνα
  • 1.260
Περιγραφή
Αυτοτελές κτήριο σε πολύ προνομιακό σημείο υψηλής προβολής. Είναι πάνω σε κεντρικούς οδικούς άξονες (Αττική οδό) με πολύ εύκολη οδική πρόσβαση και μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την στάση του προαστιακού σταθμού Δουκίσσης Πλακεντίας.
Είναι ιδανικό γραφείο για εταιρίες που έχουν ανάγκη αποθηκευτικού χώρου καθώς το ισόγειο έχει διαμορφωθεί σαν αποθήκη φαρμάκων με ιδικές ράμπες για γρήγορη φόρτωση/εκφόρτωση απευθείας στα φορτηγά.
Θα μπορούσε εύκολα να χρησιμοποιηθεί και σαν γραφειακός χώρος ή και κατάστημα λιανικής.
Το κτήριο αποτελείται από ένα υπόγειο 400 τμ με ράμπα για πρόσβαση οχημάτων. Το ισόγειο είναι και αυτό 400 τμ (αποθηκευτικός χώρος ή χώρος γραφείων ή κατάστημα λιανικής). Ο 1ος όροφος είναι 200 τμ, καθαρά γραφειακός χώρος με 3 μπάνια και ένα κουζινάκι.
Υπάρχουν χωρίσματα με πολλούς μεγάλους χώρους. Ο δεύτερος όροφος είναι 260 τμ και αποτελείται από πιο μικρά και διευθυντικά γραφεία. Όλοι οι όροφοι είναι εύκολα διαμορφώσιμοι. Το γραφείο έχει πολλές θέσεις για πάρκινγκ τόσο στο υπόγειο πάρκινγκ όσο και εξωτερικά στην πρασιά του.
Πρόκειται για μοναδικό κτίριο γραφείων ικανό να καλύψει τις ανάγκες κάθε είδους εταιρείας και με μοναδική προβολή και πρόσβαση.
Κλαση ΠΕΑ: Γ.
Mobilia Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2107563200, email: info@mobilia.gr,website:www.mobilia.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
228639 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο
εμβαδό
1.260 m²
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Έξοδα
τιμή
€ 10.000/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή