Γκαρσονιέρα άριστη κατάσταση, πρώτος όροφος, Διοικητήριο, Θεσσαλονίκη - Κέντρο

Θεσσαλονίκη - Κέντρο
  • € 108.000
  • 2
  • 42
  • 1
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 100-1889. Διαθέτουμε προς πώληση ένα όμορφο και ανακαινισμένο διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή της πλατείας Αντιγονιδών. Αυτό το επιπλωμένο στούντιο (μονόχωρο), βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου στις αρχές της Ολύμπου, σε πολυκατοικία με ασανσέρ και έχει συνολική επιφάνεια 42 τ.μ.

Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, μια σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο, δίνοντας σας μια λειτουργική εσωτερική διαμόρφωση. Επιπλέον, διαθέτει ντουλάπες, ανελκυστήρα, κλιματισμό, ηλεκτρικές συσκευές και διπλά τζάμια για καλύτερη ηχομόνωση.

Η τοποθεσία είναι ιδανική για όσους αναζητούν ένα κεντρικό σημείο και εύκολη πρόσβαση σε κάθε σημείο της πόλης, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά με όμορφες περιοχές πρασίνου και ευκολία πρόσβασης σε μέσα μαζικής μεταφοράς.
Είναι επενδυτικό και στην ιδια οικοδομη διαθέτουμε επιπλέον άλλο ένα στουντιο μονόχωρο καθώς και μια γκαρσονιέρα (2 χώροι-1υ/δ και σαλοκουζίνα). Υπολογίζουμε 400-450ε στην μακροχρόνια μίσθωση το κάθε διαμέρισμα. Ευκαιρία για κάποιον που θελει να ασχοληθεί με την βραχυχρόνια. Χωρίς να αποκλείεται και η ιδιοκατοίκηση βέβαια αφου πρόκειται για άνετο στούντιο 42 τμ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
100-1889 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
42 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 108.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή