Τεσσάρι Μαρούσι, Παράδεισος, Μαρούσι

ΜαρούσιΜαρούσι
  • € 755.000
  • 5
  • 194
  • 3
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Διατίθεται προς πώληση από την Keller Williams Solutions Group, εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα 194 τ.μ., 2ου ορόφου, με αίθριο/κήπο.
Στη περιοχή του Παραδείσου Αμαρουσίου, ξεκινούν να παίρνουν μορφή οι κατοικίες «Haven Gardens Residences». Tο concept των πολυτελών αυτών οροφοδιαμερισμάτων (ενεργειακής κατηγορίας Α+), τα οποία θα είναι έτοιμα στο τέλος του 2024, βασίζεται στην ιδέα της ύπαρξης χώρων πρασίνου (αιθρίου) και εσωτερικών κήπων, οι οποίοι κατά τον Μεσαίωνα συμβόλιζαν τον επίγειο παράδεισο. Το κτίριο είναι χωρισμένο σε τρεις οριζόντιες ζώνες και συγκεκριμένα ο 2ος όροφος διαθέτει αίθριο 23 τ.μ., το οποίο συνδέει αρμονικά το σαλόνι με τα υπνοδωμάτια, παρέχοντας μια εντυπωσιακή εμπειρία πρασίνου, απρόσκοπτης πρόσβασης σε φυσικό φωτισμό και κυκλοφορίας φρέσκου αέρα. Παράλληλα το μπαλκόνι 41 τ.μ. ενισχύει την αίσθηση ελευθερίας παρέχοντας τη δυνατότητα στιγμών ηρεμίας και χαλάρωσης! Αποτελείται από ένα (1) πολύ ευρύχωρο σαλόνι, που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα και χώρο γραφείου, τέσσερα (4) υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα (1) είναι master, δύο (2) μπάνια, ένα (1) wc και μια (1) κουζίνα, η οποία μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη (ανοικτού ή κλειστού τύπου). Ακόμα διαθέτει δύο (2) θέσεις πάρκινγκ (η μία με δυνατότητα παροχής φόρτισης για ηλεκτρικό όχημα), αποθήκη στο υπόγειο, φωτοβολταικά αποκλειστικής χρήσης στη στέγη, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας υψηλής ενεργειακής απόδοσης, σύστημα κλιματισμού σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας (με εσωτερικές εντοιχιζόμενες μονάδες), boiler, κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπτόμενα ενεργειακά τζάμια, θερμοπρόσοψη, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, θυροτηλεόραση και φυσικό αέριο στην κουζίνα. Τα δάπεδα είναι από ξύλο και σε συνδυασμό με τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθούν σε όλο το εύρος της κατασκευής, συνθέτουν την ιδανική κατοικία, για όποιον επιζητά μόνο το καλύτερο.
Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον/την Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτου, παροχές που σας προσφέρονται από τις άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Ανακαινίσεις» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό site μας: https://solutionsgroup.gr/real-estate/ Λ.Μ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
228614 - 08/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
194 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 755.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή