Θέση στάθμευσης αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας προς Πώληση

Λάρισα
  • € 600.000
  • 460
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Επενδυτικό πάρκινγκ προς πώληση. Το πάρκινγκ είναι 35 θέσεων, υπόγειο σε ένα επίπεδο, και στεγασμένο, με δύο εισόδους – εξόδους, δύο επιπλέον περιπατητικές εξόδους για οδηγούς , πλήρες σύστημα πυρασφάλειας με αυτόνομη δεξαμενή. Επιχειρηματικά μπορεί να το δουλέψει είτε να συνεχίσει νοικιάζοντας και τις 35 θέσεις μηνιαία η ετήσια, είτε με την ώρα – μέρα, δημιουργώντας βέβαια πολλαπλάσιες θέσεις. Νομικά έχει ελεγχθεί πλήρως, είναι άρτιο, ελεύθερο και ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι οι θέσεις είναι αυτοτελείς ανεξάρτητες 35 ιδιοκτησίες, με ανεξάρτητους αριθμούς ΚΑΕΚ. Βρίσκεται σε κεντρικό σημείο , και μάλιστα έχει μετατραπεί σε ήπιας κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να υπάρχει φοβερό πρόβλημα στην στάθμευση και μεγάλη έλλειψη πάρκινγκ. Η περιοχή έχει επίσης από τις υψηλότερες τιμές ζώνης. Οι τιμές μισθώματος είναι 100 ευρώ/ μήνα ή 1000-1200 /χρόνο για κάθε θέση.
Πωλείται κτήριο- επιχείρηση στεγασμένου , υπογείου πάρκιγκ στο κέντρο της Λάρισας , 35 θέσεων, αυτοτελείς και ανεξάρτητες ιδιοκτησίες, έκαστη 11, 5 τ.μ. Σύγχρονη εγκατάσταση, με αυτοτελές σύστημα πυρόσβεσης και αυτοτελή δεξαμενή. Ξεχωριστή είσοδο-έξοδο και ειδικούς διαδρόμους εισόδου –εξόδου για τους οδηγούς . Διαχωρισμένοι πλήρως οι χώροι , με άνετη πρόσβαση και απόλυτη ασφάλεια . Ιδιαίτερης εμπορικής αξίας, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, λίγα μέτρα από την αρχή της αγοράς, πλησίον ξενοδοχείων , καταστημάτων και επιχειρήσεων. Ειδική προστιθέμενη αξία, το γεγονός ότι οι οδοί που περιβάλλουν την περιοχή του κτηρίου, πρόσφατα μετατράπηκαν σε ήπιας κυκλοφορίας, με ελάχιστες θέσεις στάθμευσης και μεγάλη απαίτηση χώρων στάθμευσης. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στον αγοραστή να διαχειριστεί τις θέσεις για μηνιαία ή ωριαία μίσθωση , όπως και να πουλήσει μία-μία τις ιδιοκτησίες, εάν επιθυμεί, καθώς είναι αυτοτελείς. ΤΙΜΗ 480.000 ΕΥΡΩ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΉ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
10691681
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
θέση αυτοκινήτου
εμβαδό
460 m²
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 600.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή