Δυάρι Θεμιστοκλέους 14, Ναύπλιο 21100, Κέντρο, Ναύπλιο

ΝαύπλιοΘεμιστοκλέους 14, Ναύπλιο 21100
  • € 360.000
  • 3
  • 87
  • 2
  • T
  • Ναι
Περιγραφή
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

Μοναδικό διώροφο διαμέρισμα που δεν είναι μόνο ευρύχωρο και πολυτελές, αλλά και απίστευτα ενεργειακά αποδοτικό. Το διαμέρισμα διαθέτει εντυπωσιακή ενεργειακή βαθμολογία Α+ και σε συνδυασμό με το δικό τα δικά του φωτοβολταϊκά πάνελ και τον ηλιακό θερμοσίφωνα , η κατανάλωση ενέργειας για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης θα είναι σχεδόν μηδενική, καθιστώντας αυτό το διαμέρισμα μια πραγματικά βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.Υλικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης όπως ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, ενεργειακό τούβλο, θερμοπρόσοψη και ατομική αντλία θερμότητας σε συνδυασμό με τα συστήματα αυτοπαραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και ζεστού νερού χρήσης έχουν ως αποτέλεσμα το κτίριο να έχει πολύ μικρό αποτύπωμα άνθρακα.
Το διαμέρισμα χαρακτηρίζεται για την υψηλή του τεχνολογία και ασφάλεια με την τοποθέτηση οπτικών ινών, συναγερμού έξυπνες κλειδαριές και εγκατάσταση εσωτερικού δικτύου .
Καθώς εισέρχεστε στον κύριο όροφο, θα σας υποδεχτεί ένας φωτεινός και ευρύχωρος χώρος καθιστικού με μια ανοιχτή κουζίνα που είναι ιδανική για διασκέδαση. Υπάρχει επίσης ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο σε αυτόν τον όροφο, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση και ευκολία για εσάς και τους καλεσμένους σας. Καθώς κατεβαίνετε τις σκάλες στον δεύτερο όροφο, θα βρείτε ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μια αποθήκη. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει μεγάλα παράθυρα που αφήνουν άπλετο φυσικό φως, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.Επίσης το διαμέρισμα διαθέτει ειδικά διαμορφωμένο κήπο με δέντρα στο μπροστινό μέρος εμβαδού 39 τ.μ. και στο πίσω μέρος εμβαδού 24 τ.μ.
Το διαμέρισμα βρίσκεται μόλις 800μ. μακριά από τη γοητευτική παλιά πόλη του Ναυπλίου και 500μ μακριά από την θάλασσα , θα μπορείτε να απολαύσετε όλα τα ιστορικά αξιοθέατα, τα καταστήματα και τα εστιατόρια που έχει να προσφέρει αυτή η γραφική πόλη.
Επιπλέον, αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μερικούς από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Αργολίδας, καθιστώντας το την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής. Καθώς και από πλήθος παραλιών του Αργολικού κόλπου.

ESTATE VALUE -GOUTZIOULIS
Sidiras Merarchias 21, Nafplio
www.estatevalue.gr
Tel.27520 96169
e-mail:info@estatevalue.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1544187 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
87 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
κοινόχρηστα
€ 1/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή