Μονοκατοικία βίλα Επ. Οδός 1-Κισσάμου-Πλατάνου 73400, Άγιος Γεώργιος, Κίσσαμος

ΚίσσαμοςΕπ. Οδός 1-Κισσάμου-Πλατάνου 73400
  • € 1.550.000
  • 190
Περιγραφή
Πωλείται παραθαλάσσια υπό ανέγερση πετρόκτιστη Βίλλα σε μοναδική τοποθεσία, με εμβαδόν 190,96 τ.μ. και σε μεγάλο οικόπεδο. Αποτελείται από τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια με δυνατότητα επιπλέον ( γραφείου- υπνοδωματίων), και δύο μπάνια με δυνατότητα δύο επί πλέον.

Διαθέτει απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και προς τα βουνά, ξύλινη πέργκολα, τζάκι, ταράτσα, χώρος BBQ, γκαράζ με ξύλινη πέργκολα, διαμορφωμένο προαύλιο χώρο, κήπο και υψηλής ποιότητας τελειώματα.

Βρίσκεται στα Βίγλια, μια πανέμορφη τοποθεσία κοντά στην πόλη της Κισσάμου, λίγα μέτρα μακριά από μια υπέροχη χρυσή αμμουδιά.
Απέχει μόλις δύο λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη του Καστελιού, 300 μέτρα από τη μαρίνα, 42 χλμ από την πόλη των Χανίων και το Ενετικό Λιμάνι και 54χλμ. από το αεροδρόμιο.

Η ομάδα των Αρχιτεκτόνων του κατασκευαστή έχει σχεδιάσει προσεκτικά την κατοικία συνδυάζοντας την άνεση και την λειτουργικότητα με την πολυτελή διαμονή. ( αποπεράτωση σε 12 μήνες)

Οι κοντινές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, εστιατόρια, ταχυδρομείο, τράπεζες, μαρίνα για σκάφη, φαρμακεία, ιατρικό κέντρο και συχνή συγκοινωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καλύτερες παραλίες της Ελλάδας βρίσκονται, ο Μπάλος και τα Φαλάσσαρνα σε απόσταση 6χλμ. και το Ελαφονήσι, γνωστή ως μία από τις 10 καλύτερες παραλίες της Μεσογείου, σε απόσταση 40χλμ.

Εμβαδόν κατοικίας 190,96 τ.μ
Τιμή: € 1.550.000 (+ ΦΠΑ)συν έξοδα μεταβίβασης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AK 2049 - 07/11/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
190 m²
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.550.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή