Μονοκατοικία βίλα 204 τμ, Κεφαλάς, Βάμος

Βάμος
  • € 535.000
  • 5
  • 204
  • 3+
Περιγραφή
Όμορφα Αναπαλαιωμένο Παραδοσιακό Σπίτι Προς Πώληση στην Παλαιώνη

Πωλείται παραδοσιακή πέτρινη κατοικία, όμορφα ανακαινισμένη υψηλών προδιαγραφών. Το ακίνητο αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια. Πισίνα με βεράντα και μίνι γήπεδο τένις με εξοχική κατοικία.

Ένα παραδοσιακό και πολύ γοητευτικό κρητικό πέτρινο σπίτι, όμορφα ανακαινισμένο με υψηλές προδιαγραφές. Το ακίνητο αποτελείται από 4x υπνοδωμάτια, 4x μπάνια. Πισίνα με βεράντα και μίνι γήπεδο τένις με εξοχική κατοικία. Το ακίνητο βρίσκεται στη ΒΔ Κρήτη, στην καρδιά του παραδοσιακού χωριού Παλαιλώνη με εκπληκτική θέα στα Λευκά Όρη.

Βρίσκεται εντός του χωριού, το σπίτι 160m2 βρίσκεται σε δικό του οικόπεδο 2160m2. Είναι ασφαλώς περιφραγμένο, περιφραγμένο και περιφραγμένο. Ο επαγγελματικά σχεδιασμένος και διαμορφωμένος κήπος είναι φυτεμένος με πολλά φυτά και δέντρα ανθεκτικά στην ξηρασία που δίνουν υπέροχες επιδείξεις χρωμάτων. Υπάρχουν επίσης πολλά οπωροφόρα δέντρα, όπως εσπεριδοειδή πορτοκαλιές και λεμονιές, ροδιά, δαμασκηνιές, βερικοκιές, συκιές και αβοκάντο. Ο κήπος περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά και διαθέτει μίνι γήπεδο τένις, εξοχική κατοικία, υδάτινο στοιχείο και ένα αυθεντικό ανακαινισμένο πηγάδι και πέτρινη καμάρα.

Η κύρια κατοικία 160m2 με πλήρη κεντρική θέρμανση, είναι ιδανική για διαβίωση όλο το χρόνο. Το κύριο καθιστικό βρίσκεται στο ισόγειο, το οποίο περιλαμβάνει 1x υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, 1x master υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και ένα οικογενειακό μπάνιο 4 τεμαχίων με ιταλικό θέμα, ένα σαλόνι καλού μεγέθους με παραδοσιακό τζάκι και ξυλόσομπα, μια τραπεζαρία και μια πλήρως μοντέρνα εντοιχισμένη κουζίνα. που περιλαμβάνει αμερικάνικο ψυγείο, πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρική κουζίνα με 5 εστίες αερίου και ηλεκτρικό διπλό φούρνο.

Οι σκάλες οδηγούν σε έναν επάνω ημιώροφο που χρησιμοποιείται σήμερα ως επιπλέον υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι.

Στην κύρια κατοικία υπάρχει βοηθητικό δωμάτιο με πλυντήριο ρούχων, ψυγείο και αποθήκη. Διαθέτει επίσης ντουζιέρα και WC και νιπτήρα (νιπτήρα). Δίπλα στο βοηθητικό δωμάτιο βρίσκεται το λεβητοστάσιο κεντρικής θέρμανσης με επιπλέον αποθήκη.

Η κύρια κατοικία διαθέτει επίσης δύο ηλιόλουστες βεράντες στον τελευταίο όροφο.

Επιπλέον στην κύρια κατοικία υπάρχει ένα νέο αυτόνομο στούντιο 42μ2, δίπλα στην πισίνα. Το στούντιο αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στον ημιώροφο, μπάνιο και εντοιχισμένη μικρή κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές και σαλόνι.

Υπάρχει μια μεγάλη πισίνα 50m2. Το ευρύχωρο καλά συντηρημένο αντλιοστάσιο της πισίνας στεγάζεται χωριστά.

Οφέλη?

Κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο

Κλιματισμός

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΟΡΟΦΗΣ

Παράθυρα και πόρτες αλουμινίου με διπλά τζάμια.

Τηλεχειριζόμενη ηλεκτρική μεταλλική πύλη στην κύρια μονάδα δίσκου

Πισίνα μήκους 16μ. (50m2)

Μίνι γήπεδο τένις. (Χλοοτάπητας Astra)

Όμορφα σχεδιασμένος κήπος τοπίου.

Πρόσθετο επίδομα δόμησης.

2x Ηλιακά συστήματα θέρμανσης νερού.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
NC-129078 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
204 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 535.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή