Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

ΛεύκτροςΚοτρώνι, Κοτρώνι 24022
  • € 130.000
  • 2.112
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024
Περιγραφή
Στη θέση ''Πλατιά Λουριά'' και εντός ακτίνας των οχτακοσίων μέτρων από το στάσιμο οικισμό του Κοτρωνίου πωλείται οικόπεδο δυο χιλιάδων εκατόν δώδεκα τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή της Δυτικής Μάνης.
Το οικόπεδο βρίσκεται στην ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη περιοχή του Κοτρωνίου η οποία παρουσιάζει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια λόγω της μοναδικής θέσης του οικισμού, καθώς εξασφαλίζει μοναδική θέα στο μεσσηνιακό κόλπο, ενώ η απόσταση από τη θάλασσα είναι σε απόσταση αναπνοής.
Το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο σύμφωνα με τις υπάρχουσες πολεοδομικές διατάξεις με μέγιστη δόμηση τα διακόσια τετραγωνικά μέτρα.
Η μελλοντική κατασκευή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί είτε για ιδιωτική χρήση είτε για τουριστική εκμετάλλευση, καθώς στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη ακριβώς λόγω της μοναδικής θέας που προσφέρει η περιοχή όπως προαναφέρθηκε.
Η απόστασή του από τη θάλασσα είναι μόλις στα τετρακόσια μέτρα από την παραλία του Πανταζή, η οποία αποτελεί μια από τις πιο διάσημες και όμορφες παραλίες της Δυτικής Μάνης.
Επίσης βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό του Αγίου Νικολάου ένα από τα πιο πολυσύχναστα χωριά της περιοχής καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, στο οποίο μπορεί να βρει κανείς καφέ, εστιατόρια, σούπερ μάρκετ καθώς και ένα από τα πιο όμορφα λιμανάκια της Δυτικής Μάνης.
Επίσης σε δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο βρίσκεται κανείς στις υπόλοιπες παραλίες της περιοχής όπως το Λαγγάδι του Φονέα, την Καλόγρια και την παραλία της Στούπας.
Το ιστορικό χωριό της Καρδαμύλης απέχει μόλις δέκα χιλιόμετρα από τον οικισμό του Κοτρωνίου που βρίσκεται το οικόπεδο.
Η επίπεδη κλίση του οικόπεδου σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα και την ελκυστική τιμή του καθιστούν το οικόπεδο μία από τις πιο συμφέρουσες αγορές.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
30 00 200
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.112 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε χωματόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 130.000
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή