Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός 56-Γεωργιούπολης-Κουρνά, 730 07, Κο, Καβρός, Γεωργιούπολη

ΓεωργιούποληΕπαρχιακή Οδός 56-Γεωργιούπολης-Κουρνά, 730 07, Κο
  • € 695.000
  • 5
  • 170
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-40 - Γεωργιούπολη Κουρνά ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 170 τ.μ. σε οικόπεδο 300 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1940 και ανακαινίστηκε το 2022. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, ντουλάπες, πάρκινγκ, πισίνα, A/C, ηλιακό θερμοσίφωνα, μπαλκόνια 30 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 4000 μέτρα - Τιμή: 695.000 €

Η πετρόκτιστη βενετσιάνικη μονοκατοικία είναι ένα εντυπωσιακό κτήριο με συνολική επιφάνεια 170 τετραγωνικά μέτρα σε οικόπεδο 300 τετραγωνικών μέτρων. Οι θολωτοί τοίχοι της προσδίδουν μια μοναδική αρχιτεκτονική αίσθηση.
Στο ισόγειο, υπάρχει μια ιδιωτική πισίνα και μια μεγάλη βεράντα στον εξωτερικό χώρο, όπου οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο και τη θέα. Επίσης, υπάρχει ένα μεγάλο σαλόνι και μια κουζίνα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, δύο θολωτές κρεβατοκάμαρες με ενσωματωμένα μπάνια και ένα ακόμα μπάνιο που είναι επίσης μεγάλο και λειτουργικό.
Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο ξενώνα. Η κυρία κρεβατοκάμαρα βρίσκεται επίσης στον πρώτο όροφο και έχει έξοδο σε ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και ένα τζακούζι για χαλάρωση.
Φαίνεται να είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορική ιδιοκτησία σε ένα χωριό του Αποκορώνου, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την Λίμνη Κουρνά. Ο Αποκόρωνας είναι ένας παλιός οικισμός στην περιοχή της Χανίων στην Κρήτη, με μακρά ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά.
Η χρονολογία κατασκευής του κτηρίου υπολογίζεται να είναι κατά την εποχή της Βενετοκρατίας, που διήρκεσε από τον 13ο έως τον 17ο αιώνα και επηρέασε σημαντικά την ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης. Το γεγονός ότι το κτήριο χτίστηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να το καθιστά σημαντικό από ιστορική και πολιτιστική άποψη.
ΓΑΓΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-40 - 03/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 695.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1940
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή