Δυάρι Τσακός, Τσακός, Αγία Παρασκευή

Αγία ΠαρασκευήΤσακός
€ 295.000
3 δωμάτια
108 m²
1 μπάνιο
Όροφος 3
Ανελκυστήρας
Επιπλωμένο
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 689606 - Αγία Παρασκευή Τσακός ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 108 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1983 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από μάρμαρο και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά - Τιμή: 295.000 €


Οροφοδιαμέρισμα 108 τ.μ. σε άριστη κατάσταση στον Τσακό Αγίας Παρασκευής.


Πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα σε μικρή πολυκατοικία με 4 μόνο ιδιοκτησίες, το οποίο είναι σε όμορφη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, στα όρια του δήμου με τον Χολαργό, δίπλα σε πάρκο και με απεριόριστη θέα στον Υμηττό.


Αποτελείται από 1 μεγάλο και άνετο living room με τζάκι, ενιαίο με την τραπεζαρία, 1 κουζίνα κλειστή ανακαινισμένη με εντοιχισμένες τις ηλεκτρικές συσκευές, 1 μπάνιο επίσης ανακαινισμένο, με παράθυρο, 2 πολύ άνετα υ/δ με καινούριες ντουλάπες.


Διαθέτει μαρμάρινα δάπεδα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα σε πολύ καλή κατάσταση με διπλά τζάμια και σίτες παντού, διαθέτει αυτονομία θέρμανσης φυσικού αερίου, μονάδες κλιματισμού σε όλα τα δωμάτια, μεγάλο ηλιακό, τζάκι, τέντες, είναι προσόψεως και διαμπερές με όλους τους χώρους να βγαίνουν σε βεράντες.


Το οροφοδιαμέρισμα συνοδεύεται από αποθήκη υπογείου περίπου 17 τ.μ. και 1 θέση στάθμευσης ανοιχτή στο πίσω μέρος του κτιρίου.


Η τοποθεσία του είναι ιδανική αφού έχει άμεση πρόσβαση σε κεντρικούς οδικούς άξονες, όπως η Αττική Οδός. Ο πλησιέστερος σταθμός μετρό στάση Νομισματοκοπείο είναι σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο ενώ όλα τα διεθνή σχολεία και κολλέγια όπως το Pierce, το Deree, η Ελληνο-Γαλλική και το ACS βρίσκονται επίσης σε μικρή χιλιομετρική απόσταση, καθώς και η τοπική αγορά.


Μια αξιόλογη πρόταση που αξίζει της προσοχής σας, ιδανική να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας.


Περισσότερα διαθέσιμα ακίνητα στο www.dp-properties.gr
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
689606
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
108 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 295.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1983
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή