Μονοκατοικία βίλα Αρχοντικό, Κέντρο, Αβία

ΑβίαΑρχοντικό
  • € 975.000
  • 5+
  • 368
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η πολυτελής αυτή βίλα αποτελείται από 4 επίπεδα, με συνολική επιφάνεια 368 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 3.175 τ.μ. στο Αρχοντικό Αβίας.

Με θέα την θάλασσα, τους Μεσσηνιακούς ελαιώνες αλλά και τον Ταΰγετο, έρχεται να αποτελέσει ένα κόσμημα της περιοχής, με τους ιδιοκτήτες της να απολαμβάνουν τις ανέσεις εσωτερικά και εξωτερικά. Μοντέρνοι χώροι, μεγάλα σαλόνια, βεράντες, πολυτελή δωμάτια και σύγχρονα μπάνια, πισίνα, κήποι εγγυόνται στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας σε ένα πραγματικά υπέροχο σπίτι.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Στο ισόγειο θα βρείτε έναν μεγάλο και μοντέρνο χώρο καθιστικού, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο και βοηθητικούς χώρους - αποθήκες, πλυντήρια, κτλ. – που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε υπνοδωμάτια. Στο επίπεδο αυτό είμαστε μπροστά από την πισίνα και τον κήπο.
Στον πρώτο όροφο, θα βρείτε τρία υπνοδωμάτια, το καθένα με δικό του μπάνιο, ενώ στον δεύτερο όροφο υπάρχει ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα που αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.
Τέλος υπάρχει και το υπόγειο που είναι ένας ενιαίος χώρος.
Ο εξωτερικός χώρος της βίλας είναι εξίσου εντυπωσιακός, με μια πισίνα 70 τ.μ., χώρο με γκαζόν, κήπο και ελαιόδεντρα.
Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ υψηλή με προσεγμένα υλικά όπως κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο, προεγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης κ.α.

Πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή για οικογένειες που αναζητούν το ησυχαστήριο τους ή την μόνιμη κατοικία τους αλλά και μια δυναμική προοπτική επενδυτικής χρήσης για ενοικίαση σε ημερήσιο ή μηνιαίο πλαίσιο ενός μέρους ή ολόκληρου του ακινήτου.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ
Το Αρχοντικό Αβίας που βρίσκεται λιγότερο από 10 χλμ. από την Καλαμάτα, καθώς και οι γειτονικές Μικρή και Μεγάλη Μαντίνεια, Παλιόχωρα, Ακρογιάλι, Σάντοβα και Κιτριές αποτελούν δημοφιλή παραθεριστικές περιοχές με αξιόλογη τουριστική κίνηση. Με όμορφο φυσικό ανάγλυφο, δαντελωτές ακρογιαλιές με πεντακάθαρα καταγάλανα νερά και άπλετη θέα στον Μεσσηνιακό κόλπο. Κήποι με ελιές περιβάλλουν τα γραφικά σπίτια και που και που, από τα γκριζοπράσινο χρώμα των ελαιόδεντρων ξεπετάγονται κυπαρίσσια και φοινικόδεντρα.
Ουσιαστικά βρισκόμαστε στην αρχή της Μεσσηνιακής Μάνης και είναι ιδανικό σημείο για εξορμήσεις σε κοντινούς προορισμούς.
Η περιοχή διαθέτει αρκετά εστιατόρια, καφέ, bar-club για κάθε γούστο καθώς και μίνι μάρκετ, φαρμακεία αλλά και τουριστικά καταστήματα.

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ
Καλαμάτα : 10 χλμ.
Αθήνα : 250 χλμ.
Καρδαμύλη (Μάνη) : 30 χλμ.
Αεροδρόμιο : 18 χλμ.
Πύλος : 62 χλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

EASYHOME
Μεσιτικό γραφείο ακινήτων
Φραντζή 18 Αριστομένους - Καλαμάτα
Τηλ. 27210 22122
Κιν. 698 190 9005
E-mail: hello@easyhome.com.gr
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.easyhome.com.gr

Για την υπόδειξη του ακινήτου, εγγράφων και πιστοποιητικών είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-306 - 21/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
368 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 975.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή