Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΒουκολιέςΚέντρο
  • € 85.000
  • 144
Περιγραφή
Βουκολιές, ΠΩΛΕΙΤΑΙ κτίριο 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 144 τ.μ. σε οικόπεδο 72 τ.μ. Αποτελείται από ισόγειο κατάστημα 72 τ.μ. και διαμέρισμα στον 1ο όροφο 72 τ.μ. και βρίσκεται πάνω στην κεντρική πλατεία των Βουκολιών.
Ο 1ος όροφος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατοικία ή αποθήκη για το κατάστημα. Έχει ωραία θεά την πλατεία και στο πίσω μέρος στην κουζίνα έχει θεά βουνό. Είναι ένα επενδυτικό ακίνητο και ιδανικό για την αναβίωση ενός παραδοσιακού καταστήματος σε ένα γραφικό χωριό όπως οι Βουκολιές.

Οι Βουκολιές είναι ένα παραδοσιακό χωριό που απέχει 27 χλμ από τα Χανιά και 7 από την έξοδο του αυτοκινητόδρομου στον Ταυρωνίτη. Το χωριό είναι κυρίως αφιερωμένο στη γεωργία και την κτηνοτροφία. Από την εποχή της Τουρκοκρατίας, κάθε Σάββατο πρωί στην κεντρική πλατεία του χωριού γίνεται παζάρι, στο οποίο συμμετέχουν ντόπιοι αγρότες. Το χωριό βρίσκεται στο δρόμο από τον Ταυρωνίτη προς την Παλαιόχωρα (νότια του νησιού) περνώντας μέσα από βουνά και τοπία που κόβουν την ανάσα. Είναι ένα καταπράσινο τοπίο καθώς συνορευει με τον Ταυρωνίτη ποταμό. Η βλάστηση της περιοχής περιλαμβάνει ελαιόδεντρα, λεμονιές, πορτοκαλιές, καρυδιές κ.λπ. Στο χωριό υπάρχουν πολλές υπηρεσίες όπως μπαρ και ταβέρνες γύρω από την κεντρική πλατεία, φούρνοι, μίνι μάρκετ, φαρμακείο, ΑΤΜ, ιατρικές υπηρεσίες και άλλα. Υπάρχει καθημερινή σύνδεση με τις Βουκολιές με λεωφορείο από την πόλη των Χανίων.


Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2546 - 13/09/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
144 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή