Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑστερούσιαΤρεις Εκκλησιές
  • € 350.000
  • 5+
  • 150
  • 3
Περιγραφή
Πωλείται παραθαλάσσια κατοικία, συνολικής επιφάνειας 150 τμ στην περιοχή Τρείς Εκκλησιές Νότια του Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα ακίνητο, 3 επιπέδων (ισόγειο +1ος όροφος+2ος όροφος), σε πολύ καλή κατάσταση καθώς είναι ανακαινισμένο .Αποτελείται απο 3 διαμερισματα αυτόνομα με μεγάλα μπαλκόνια σε κάθε διαμέρισμα ,2 αποθήκες και εξωτερική σκάλα. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ακινήτου μπορεί να προστεθεί ο ηλιακός θερμοσίφωνας, κλιματιστικά inverter σε ολους τους χωρους, διπλά τζάμια και σίτες με ρολά σε ολα τα παράθυρα και πόρτες. Τέλος το ακίνητο είναι σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, μόλις στα 100 μέτρα και διαθέτει ανεμπόδιστη θέα σε θάλασσα και βουνό.Τα διαμερίσματα μισθώνονται όλη τη σεζόν από Απρίλιο έως Οκτώβριο, με μεγάλη απόδοση.

Πίσω από επιβλητικά όρη των Αστερουσίων, στο τέλος του φαραγγιού του Αμπά, βρίσκεται ο παραθαλάσσιος οικισμός των Τριών Εκκλησιών.
Οι Τρεις Εκκλησίες βρίσκονται περίπου 64 χλμ νότια της πόλης του Ηρακλείου και η κύρια διαδρομή είναι από τους οικισμούς Χάρακα, Παρανύμφοι. Ο δρόμος από τους Παρανύμφους μέχρι το παραθαλάσσιο χωριό είναι περίπου 12 χιλιόμετρα άσφαλτου.

Ο οικισμός βρίσκεται ανάμεσα σε δύο πέτρινους όγκους που ονομάζονται Κωλοβρέχτης και Μπουρούνι (βλ. Λαϊκές ιστορίες), ενώ μπροστά του βρίσκεται η όμορφη παραλία με χοντρή άμμο και βότσαλο. Η παραλία δεν είναι οργανωμένη και η θάλασσα είναι βαθιά.

Ανατολικά και δυτικά του οικισμού υπάρχουν πολλές όμορφες και περισσότερο απομονωμένες παραλίες. Στα ανατολικά βρίσκουμε την παραλία της Κρυγιάς Βλυχάδας, του Τραγοπιάστη και του Βουιδόματου, τις οποίες μπορεί κανείς να επισκεφτεί με το αυτοκίνητο, μέσω χωματόδρομου, καθώς και πολλές άλλες μικρότερες, που η πρόσβαση σε αυτές γίνεται με βάρκα. Δυτικά βρίσκεται η μεγάλη και όμορφη παραλία του Όρνιου. Αν έχετε βάρκα μπορείτε να κατευθυνθείτε ανατολικότερα στις παραλίες Λαριδάς, Γαϊδάρου Πήδος, Αλυκές ή να κολυμπήσετε στις όμορφες σπηλιές με τα γαλαζοπράσινα νερά, που βρίσκονται ανάμεσα στις Τρεις Εκκλησιές και την Ιερά Μονή Κουδουμά.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
7-140 - 25/10/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή