Duplex Βαφές, Βαφές, Κρυονερίδα

ΚρυονερίδαΒαφές
  • € 120.000
  • 4
  • 167
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή

Βαφές ΠΩΛΕΙΤΑΙ πετρόκτιστη μεζονέτα 2 επιπέδων σε παραδοσιακό οικισμό συνολικής επιφάνειας 167 τ.μ. σε οικόπεδο 254 τ.μ.
Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, ενιαίο χώρο σαλοκουζίνα, τραπεζαρία, 2 μπάνια και αποθήκη.
Ανακαινίστηκε μερικώς το 2020 (ταβάνι, ηλεκτρολογικά και υδραυλικά).
Έχει εύκολη πρόσβαση από άσφαλτο και άνετο πάρκινγκ για ένα αυτοκίνητο.
Πέτρινα σκαλοπάτια οδηγούν στην αυλή και στο ισόγειο όπου βρίσκεται το σαλόνι , η κουζίνα , η τραπεζαρία, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και η αποθήκη.
Με εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στον 1ο όροφο όπου υπάρχουν ακόμα 2 άνετα υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μεγάλη βεράντα με απεριόριστη θέα στην καταπράσινη ύπαιθρο του Αποκόρωνα και τη θάλασσα.
Απέχει 11 χλμ. από τη Γεωργιούπολη, 34 χλμ. από τα Χανιά, 31χλμ. από το Ρέθυμνο και 42χλμ. από το αεροδρόμιο.

Ο Βαφές είναι χωριό της επαρχίας Αποκορώνου, που απέχει 34 χλμ. από τα Χανιά. Βρίσκεται σε υψόμετρο 210 μ. και τα κύρια προϊόντα του χωριού είναι λάδι, χαρούπια, κρασί και κτηνοτροφικά είδη.
Ο οικισμός έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο μνημείο καθώς φαίνεται να κατοικείται γύρω στα 700 μ.Χ. όπου καταστράφηκε από πειρατές. Τα περισσότερα από τα κτίσματα διασώζουν σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό το αρχικό τους τμήμα που χρονολογείται από τους βυζαντινούς χρόνους, τη Βενετοκρατία και την Τουρκοκρατία. Στη χαράδρα Λαγγός, εκτός από το σπήλαιο Κρυονερίδα, υπάρχει και το σπήλαιο Καλαμάτο, το οποίο είναι πολυδαίδαλο, με μικρούς θαλάμους, βάραθρα, σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Έχουν εντοπιστεί ίχνη κατοίκησης από την νεολιθική και ελληνιστική εποχή.
Στο Βαφέ βρίσκουμε δύο ταβέρνες, ένα καφενείο, μίνι μάρκετ και ελαιοτριβείο. Απέχει μόλις 3 χλμ. από τις Βρυσες όπου μπορείτε να βρείτε σούπερ μάρκετ, καταστήματα, ταβέρνες, τράπεζα, σχολεία, ταχυδρομείο κ.α.

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2575 - 25/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
167 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 120.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1950
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή