Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΚωςΔίκαιο
  • € 550.000
  • 5+
  • 339
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-304 - Κως Πόλη ζιπαρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένο κτίριο οικιστικό ισόγειο συνολικής επιφάνειας 339 τ.μ. σε οικόπεδο 445 τ.μ. . Αποτελείται από 8 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 3 κουζίνες, 3 μπάνια και 3 WC. Είναι κατασκευασμένο το 1993 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 2000 μέτρα απόσταση από πόλη 10000 μέτρα - Τιμή: 550.000 €
Η Κως είναι ελληνικό νησί του Αιγαίου το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου με πρωτεύουσα την Κω, το κυριότερο λιμάνι του νησιού.
Ένα νησί πλούσιο σε ιστορικά μνημεία, παρουσιάζει αξιόλογο αρχαιολογικό και τουριστικό ενδιαφέρον. Αποκαλείται επίσης και «νησί του Ιπποκράτη», του πατέρα της ιατρικής, επειδή εκεί γεννήθηκε ο Ιπποκράτης.
Η σημερινή Κως είναι ένα σύγχρονο τουριστικό νησί με πολλές δυνατότητες σε θέματα διαμονής, φαγητού, σπορ, εκδρομών, ψυχαγωγίας. Το πλέον αξιοσημείωτο στοιχείο που χαρακτηρίζει το νησί είναι οι ατελείωτοι ποδηλατόδρομοι, γι αυτό και πολύ συχνά η Κως χαρακτηρίζεται ως το νησί του ποδηλάτου.

Χτισμένα το 1993 εντός οικοπέδου 445 τ.μ.
Διαρρύθμιση κάθε διαμερίσματος: τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο, WC, σαλόνι-κουζίνα, μπαλκόνια - το διαμέρισμα 2ου έχει 2 υπνοδωμάτια.
Γωνιακό, φωτεινό, διαμπερές.
Παροχές: αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, περίφραξη, τζάκι.
Επιπλέον παροχές: 2 θέσεις στάθμευση, αυλή.
Ιδανικό για ιδιόχρηση ή εκμετάλλευση.
Βρίσκεται εντός οργανωμένης περιοχής και απέχει περίπου 10 χλμ από την πρωτεύουσα της Κω, 12 χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού και 2 χλμ από την κοντινότερη παραλία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-304 - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
339 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Προσανατολισμός βορράς, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1993
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή