Αγροτεμάχιο προς Πώληση

ΑλόννησοςΑλόννησος - Λεφτός Γυαλός
  • € 320.000
  • 4.015
Περιγραφή
Σύμβουλος Ακινήτων ΧριστόπουλοςΝικόλαος.

Διατίθεται προς πώλησηαγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 4.015 τ.μ. στην Αλόννησο, στην περιοχή ΛεφτόςΓυαλός. Πρόκειται για αγροτεμάχιο άρτιο και οικοδομήσιμο, με πρόσοψη 110 μέτρακαι βάθος 35 μέτρα. Το αγρτεμάχιο είναι επίπεδο, Νοτιοδυτικού προσανατολισμούκαι είναι προσβάσιμο μέσω τσιμεντοστρωμένης αγροτικής οδού.

Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 100μαπό την οργανωμένη παραλία Λεφτός Γυαλός. Απέχει 6χλμ από την Παλιά Χώρα τηςΑλοννήσου, 5χλμ από την χώρα και το λιμάνι και και 51χλμ. από το αεροδρόμιο τηςΣκιάθου.

Πρόκειται για μια πολύ καλήεπιλογή για να φιλοξενήσει είτε τη μόνιμη είτε την εξοχική σας κατοικία σε μιααπό τις ομορφότερες περιοχές του νησιού, με απεριόριστη θέα στα καταγάλανα νεράτου Αιγαίου.

Το νησί της Αλοννήσου αποτελείέναν από τους 10 «κρυμμένους» ελληνικούςπαραθεριστικούς προορισμούς σύμφωνα μεαφιέρωμα της βρετανικής εφημερίδας «Telegraph», είναι ένας μοναδικός τόπος πουξεχωρίζει για το απαράμιλλο φυσικό κάλλος. Το καταπράσινο νησί της Αλοννήσουχαρακτηρίζεται από τις πολλές επιλογές ζηλευτών παραλιών και την ομορφότερηΧώρα του νησιωτικού συμπλέγματος, των Β. Σποράδων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1546311 - 17/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Αγροτεμάχιο
εμβαδό
4.015 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
άλλα χαρακτηριστικά
Προσανατολισμός νότος, δύση
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή