Duplex Σαρπάκι Καλλινίκου 47, Χανιά 73132, Κέντρο, Χανιά

ΧανιάΣαρπάκι Καλλινίκου 47, Χανιά 73132
  • € 480.000
  • 2
  • 94
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται πέτρινη κατοικία 94 τ.μ., χτισμένη περίπου το 1700 σε οικόπεδο 34 τ.μ., στo κέντρο της παλιάς πόλης των Χανίων. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο δρομάκι, πολύ κοντά σε πολλά καταστήματα, εστιατόρια, καφετέριες και τη θάλασσα. Αυτό το ενετικό σπίτι βομβαρδίστηκε κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και πρόσφατα ανακαινίστηκε πλήρως με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας για να καλύψει τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης κατοικίας.

Το σπίτι έχει τρεις ορόφους σε ενιαίο χώρο ο κάθε ένας. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο, αποθήκη και μπαλκόνια.

Η διάταξη έχει ως εξής:

Η είσοδος οδηγεί στο ισόγειο, όπου είναι η κουζίνα με χειροποίητα ξύλινα ντουλάπια και συνδέεται me to σαλόνι μέσω ωραίας πέτρινης καμάρας. Το καθιστικό διαθέτει τζάκι και παράθυρο που βλέπει στα Λευκά Όρη. Η θέα προς τα βουνά και την πόλη των Χανίων είναι ανεμπόδιστη από όλους τους ορόφους, καθώς η κατοικία είναι δίπλα σε έναν αρχαιολογικό χώρο, όπου τίποτα δεν μπορεί να χτιστεί στο μέλλον. Οι ξύλινες οροφές και η ξύλινη σκάλα που συνδέει τα πατώματα ενισχύουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα του σπιτιού.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με χώρο γραφείου, παραδοσιακή ντουλάπα και μπάνιο με μπανιέρα. Το κτἠριο είναι διαμπερές και διαθέτει μεγάλα παράθυρα και στις δύο πλευρές. Στον δεύτερο όροφο υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο και αποθήκη η οποία μπορεί να μετατραπεί σε WC και σήμερα χρησιμοποιείται ως χώρος πλυντηρίου. Και στις δύο πλευρές αυτού του ορόφου υπάρχουν μπαλκόνια.

Ο δρόμος μπροστά στο σπίτι είναι αρκετά φαρδύς και επιτρέπεται η κυκλοφορία με αυτοκίνητο. Η κοντινότερη παραλία απέχει 500μ. Και το αεροδρόμιο 14χλμ.

Κατοικία: 94 τ.μ. με μπαλκόνια 12 τ.μ.
Τιμή: 480.000 ευρώ συν έξοδα μεταβίβασης
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AK 2244 - 10/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
94 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 480.000
Ενεργειακή απόδοση
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή