Τριάρι Χρήζει ανακαίνισης, πρώτος όροφος, Κέντρο, Μηλιές

Μηλιές
  • € 450/μήνα
  • 4
  • 120
  • 1
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 888-240 - Μηλιές Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει θέα σε θάλασσα, κουφώματα ξύλινα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο - Τιμή: 450 €
Το σπίτι έχει έκταση 120 τετραγωνικά μέτρα στον πρώτο όροφο και διαθέτει 3 άνετα υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι και κουζίνα. Βρίσκεται στα βουνά, προσφέροντας μια γαλήνια και φυσική ατμόσφαιρα που είναι ιδανική για χαλάρωση.

Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει γη και είναι κατάλληλη για χρήση ως Airbnb, καθώς επιτρέπεται η επινοικιαση και υπάρχει η δυνατότητα επίσης να χωριστεί σε 2 ανεξάρτητα διαμερίσματα. Παρόλο που κτίστηκε το 1980 και χρειάζεται λίγες εργασίες ανακαίνισης, η μοναδική τοποθεσία της ιδιοκτησίας και η εκπληκτική θέα της την καθιστούν μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.

Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται μέσω ενός μονοπατιού, προσθέτοντας στην αίσθηση μοναδικότητας και απομόνωσης που παρέχει αυτό το ακίνητο. Επιπλέον, το χωριό των Μηλιών είναι τουριστικός προορισμός όλο το χρόνο, καθιστώντας το μια εξαιρετική τοποθεσία για ενοικιαζόμενα ακίνητα ή απλώς ως ένα ήσυχο καταφύγιο για εσάς.

Μη χάσετε αυτήν τη φανταστική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι παράδεισου σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της Ελλάδας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κανονίσετε μια επίσκεψη και να ανακαλύψετε περισσότερα για αυτήν την υπέροχη ιδιοκτησία.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
888-240 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 450/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή