Duplex, νέα, 86 τμ, Χρυσάκη, Καλλιθέα

Καλλιθέα
  • € 460.000
  • 4
  • 86
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΕΟΔΜΗΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος). ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπέροχη πολυτελής οροφομεζονέτα 86μ2, 4ου-5ου ορόφου, διαμπερής, με μεγάλο μπαλκόνι, δυτικού προσανατολισμού. Βρίσκεται υπό κατασκευή και προσφέρει άριστη αρχιτεκτονική διαρρύθμιση, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, με σαλοκουζίνα, 3 υπνοδωμάτια, και 2 μπάνια. Είναι πολυτελούς κατασκευής και παραδίδεται εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, εντοιχισμένες ντουλάπες, πυρασφάλεια, πόρτα ασφαλείας, ηλεκτρικά ρολά, προεγκατάσταση συναγερμού, αναμονές για ηλεκτρικές τέντες, θυροτηλεόραση, γρήγορο internet-smart technology και προεγκατάσταση οπτικής ίνας. Διαθέτει ατομική θέρμανση Φυσικού Αερίου, κλιματισμό, ζεστό νερό με ηλιακό θερμοσίφωνα και boiler φυσικού αερίου. Το κτίριο είναι ενεργειακής κατάταξης Α+, με θερμομόνωση ειδικών προδιαγραφών, ηλιακούς συλλέκτες και κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή με ενεργειακά κρύσταλλα. Το διαμέρισμα προσφέρεται με θέση στάθμευσης, αποθήκη, αναμονή ηλεκτρικής φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος συνδεδεμένη με το διαμέρισμα, και υπέροχο ειδικά διαμορφωμένο κοινόχρηστο κήπο.

ΜΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. Ένα σύγχρονο κτίριο, υψηλής αισθητικής, σε εξαιρετική θέση, μόλις 450μ από Πολιτιστικό Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και λιγότερο από 1.500μ από τη Μαρίνα Φλοίσβου. Πρόκειται για ένα υπέροχο ακίνητο, ιδανικό για κατοικία ή για εκμετάλλευση.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ. Καλέστε μας σήμερα κιόλας στο +30 210 7257 561. Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σας το παρουσιάσουμε!

* ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ: Προσφέρουμε εξαιρετικά προγράμματα χρηματοδότησης για όλα τα ακίνητα χαρτοφυλακίου μας.

* ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ. Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για την υπόδειξη και για τη γνωστοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας σχετικά με τα ακίνητα χαρτοφυλακίου μας είναι απαραίτητη η υπογραφή ειδικού εντύπου υπόδειξης ακινήτου, η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του Α.Φ.Μ. σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
210031010-942 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
86 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 460.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή