Duplex Κέντρο, Κέντρο, Ωρωπός

ΩρωπόςΚέντρο
  • € 300.000
  • 4
  • 206
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 56280 - Σε γωνιακό οικόπεδο 250τ.μ. στα Αλώνια Ωρωπού , με ιδιωτικό κήπο γκαζόν και χτιστό BBQ, πωλείται μεζονέτα 3 επιπέδων 206 τ.μ. άριστων υλικών και πρακτικής διαρρύθμισης.Η μοντέρνα κ εργονομική κουζίνα διαθέτει πλήρη ηλεκτρικό εξοπλισμό σε συσκευές και κλιματισμό καθώς και έπιπλα -χαλιά και γενικά έτοιμη οικοσκευή για όλες τις συνθήκες (ολα είναι σε άριστη κατάσταση ) . Διαθέτει κλειστό garage με ενσωματωμένη αποθήκη μαστορέματος , εσωτερικές αποθήκες, ενώ το φωτεινό ημιυπόγειό του, με ανεξάρτητη πόρτα, πληροί προδιαγραφές ξεχωριστού διαμερίσματος εαν κάποιος το επιθυμεί προς εκμετάλλευση (φωτεινό με τζάκι - κουζίνα - μπάνιο - θέρμανση - παράθυρα - 40 τ.μ.).
Τα χαρακτηριστικά του σπιτιού του δίνουν την δυνατότητα τόσο μόνιμης κατοικίας όσο και της εξοχικής, συνδιάζοντας την εκμετάλλευση ενός έξτρα διαμερίσματος. 4 λεπτά από θάλασσα, 10 λεπτά από Εθνική Οδό Α75 ( να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι Ωρωπού έχουν free-pass Διοδιών).Η θέα σε πράσινο και ανοιχτό ορίζοντα είναι σταθερές μια που βρίσκεται μπροστά σε Αθλητικό Δημοτικό Πάρκο της κοινότητας που προσφέρει χαρά και άθληση σε παιδιά κ οικογένειες . Ο κήπος του αποτελεί το κόσμημα του σπιτιού γιατί είναι πολύ όμορφα δομημένος με το χτιστό του BBQ και υπόσχεται υπέροχες συγκεντρώσεις φίλων -οικογενειών , ασφαλές και ευκολόπροσβάσιμο παιχνίδι για τα παιδιά .
Το χωριό διαθέτει ολες τις βαθμίδες του σχολείου και η περιοχή κατοικείται απο οικογένειες που επέλεξαν την περιοχή ως μόνιμη κατοικία . Καλέστε μας να το επισκεφτούμε .
Υποδείξεις γίνονται τα Σαββατοκύριακα κατόπιν ραντεβού.
Τηλ. Επικ: +30 693 700 3337
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
56280 - 30/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
206 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 300.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή