Μονοκατοικία βίλα 576 τμ, Κέντρο, Χανιά

Χανιά
  • € 2.500.000
  • 5+
  • 576
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Μια ξεχωριστή πολυτελής κατοικία 576 τ.μ. σε οικόπεδο 5.900 τ.μ. στην περιοχή του Προφήτη Ηλία Χανίων που αποτελείται από μια μεζονέτα 1ου & 2ου ορόφου και δυο διαμερίσματα στο ισόγειο, με πισίνα,κήπο και πανοραμική θέα, διατίθεται προς πώληση.
Αναλυτική περιγραφή κάθε κατοικίας ξεχωριστά:

Στην μεζονέτα εμβαδού 250τ.μ.
-Στο πρώτο επίπεδο συναντάμε χώρο υποδοχής,ένα τεράστιο χώρο σαλονιού με τζάκι και τραπεζαρίας,μια μαρμάρινη επιβλητική σκάλα,την μοντέρνα και πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές- εντοιχισμένες- κουζίνα,μια κρεβατοκάμαρα με δικό της μπάνιο,ένα W.C.επισκεπτών και ένα δωμάτιο-πλυντηρίων.Από αυτό το επίπεδο υπάρχει και πρόσβαση στον υπέροχα διαμορφωμένο κήπο με θέα την πόλη των Χανίων και την πισίνα του σπιτιού.
-Στο δεύτερο επίπεδο θα συναντήσουμε έναν χώρο βιβλιοθήκης και γραφείου,μια μεγάλη βεράντα με βορινό προσανατολισμό και 2 υπνοδωμάτια, το καθένα με δικό του λουτρό με μπανιέρα.
Τα δάπεδα είναι μάρμαρο στους κυρίως χώρους του σπιτιού και στα μπάνια -ξύλο στους χώρους των υπνοδωματίων.

Στο ισόγειο έχουν διαμορφωθεί 2 διαμερίσματα.
-Ένα διαμέρισμα 160 τ.μ. που αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας και μοντέρνας κουζίνας με πάσο που διαθέτει όλες τις εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές ,2 μεγάλα υπνοδωμάτια (το ένα master με ντουλάπα walk in και δικό του μπάνιο), εντοιχισμένες ντουλάπες,λουτρό και ιδιωτικό κήπο στην μπροστινή πλευρά.
-Ένα τριάρι διαμέρισμα 80 τ.μ. που αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας και κουζίνας με πάσο,2 υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες,1 μπάνιο και κήπο στην πρόσοψη
-Τα διαμερίσματα διαθέτουν,κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, αυτόνομη θέρμανση και ηλιακούς θερμοσίφωνες . Η κάθε κατοικία έχει τον δικό της εξωτερικό χώρο.Τα δάπεδα είναι πλακάκι και στα δυο διαμερίσματα.

Το οικόπεδο εμβαδού 5.900 τ.μ. είναι περιφραγμένο και εξαιρετικά όμορφα διαμορφωμένο με οπωροφόρα δέντρα, ελιές και καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά στον χώρο του κήπου όπου βρίσκεται και η πισίνα. Διαθέτει συρόμενη ηλεκτρικά ανοιγόμενη πόρτα και ασφαλτοστρωμένο δρόμο που οδηγεί σε ανοιχτό χώρο στάθμευσης.

Απόσταση από την κοντινότερη παραλία του Καλαθά 5 χλμ.
Απόσταση από τον κέντρο της πόλης 5 χλμ.
Απόσταση από το αεροδρόμιο Χανίων 10 χλμ.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-4566601 - 15/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
576 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή