Τριάρι δεύτερος όροφος, Πευκοχώρι, Παλλήνη

Παλλήνη
  • € 165.000
  • 4
  • 75
  • 2
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Καλώς ήρθατε στο ιδανικό σπίτι των διακοπών σας και αφεθείτε σε έναν χαλαρωτικό και άνετο τρόπο ζωής. Με εκπληκτική θέα στο χωριό και τον καταγάλανο Τορωναίο Κόλπο, αυτό το καταπληκτικό διώροφο διαμέρισμα μεζονέτα είναι η απόδρασή σας από το άγχος της καθημερινότητας.

Με τη είσοδό σας θα συναντήσετε ένα ευρύχωρο σαλόνι που είναι ιδανικό για να περνάτε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα πλακάκια στο πάτωμα προσθέτουν μια πινελιά κομψότητας και κάνουν απλή τη συντήρηση, ενώ το τζάκι προσθέτει τη ζεστασιά που θα χρειαστείτε τα πιο ψυχρά βράδια.

Καθίστε στην τεράστια βεράντα και απολαύστε τον ήλιο, ενώ απολαμβάνετε τη μαγευτική θέα. Είτε θέλετε να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ είτε ένα ποτήρι κρασί κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος, αυτό είναι το ιδανικό σημείο.

Με τρία δωμάτια και δύο μπάνια, αυτό το σπίτι έχει πολύ χώρο για εσάς, τους φίλους και την οικογένειά σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Με άπλετο φυσικό φως και όλες τις ανέσεις για να είναι η διαμονή σας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη, κάθε δωμάτιο σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεσή σας.

Μπορείτε να περάσετε τις μέρες σας απολαμβάνοντας τον ήλιο ή κολυμπώντας στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας του Πευκοχωρίου, καθώς απέχει μόνο λίγα λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Μερικές από τις καλύτερες παραλίες της χερσονήσου της Κασσάνδρας βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο, όταν είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε.

Επιπλέον, με την πλατεία του χωριού και τα τοπικά καταστήματα σε απόσταση αναπνοής, θα έχετε ό,τι χρειάζεστε, δίπλα σας.

Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Ανακαλύψτε το και αρχίστε να ζείτε τη ζωή που πάντα ονειρευόσασταν.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Κασσάνδρα είναι η δυτικότερη χερσόνησος της τρίαινας της Χαλκιδικής, σε κοντινή απόσταση από το Μητροπολιτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Κασσάνδρα παρέχει στους επισκέπτες της ότι χρειάζονται για αξέχαστες διακοπές. Παραλίες που ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες, δάση που ζητούν να εξερευνηθούν, αρχαιολογικοί χώροι που σας ταξιδεύουν σε ένα μεγαλειώδες παρελθόν και τοπικά προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Προσβασιμότητα: Η Κασσάνδρα βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ από το Διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με το οποίο συνδέεται μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.

Επενδυτική Ευκαιρία: Η περιοχή της Κασσάνδρας, λόγω του μοναδικού τουριστικού της χαρακτήρα και της μικρής απόστασης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα τα τελευταία χρόνια, τόσο στον τομέα της φιλοξενίας όσο και της κατοικίας, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις από Κεντρική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S4PA - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
75 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 165.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2004
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή