Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Σικυώνα
  • € 25.000
  • 2.346
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2023
Περιγραφή
Στη Βελίνα, ένα ορεινό χωριό του νομού Κορινθίας που βρίσκεται σε απόσταση 20' από το Κιάτο, πωλείται οικόπεδο συνολικού εμβαδού 2346 τ.μ.

Το οικόπεδο είναι άρτιο κατά παρέκκλιση και οικοδομήσιμο, δύναται να οικοδομήσει 186 τ.μ. κατοικία, και βρίσκεται στην είσοδο του χωριού με εύκολη πρόσβαση, δίπλα σε πυκνόφυτη δασική έκταση αποτελώντας έτσι το τελευταίο οικοδομήσιμο οικόπεδο πλησίον δάσους.

Το χωριό είναι μαγευτικό και περιβάλλεται από ένα δάσος μαύρης πεύκης και ελάτων, βρίσκεται στα 950 μέτρα υψόμετρο που προσδίδει και την καθαρά ορεινή φυσιογνωµία του χαρίζοντάς του µοναδική θέα προς τον Κορινθιακό κόλπο. Η λέξη Βελίνα (Velyna) είναι σλαβικής προέλευσης και σηµαίνει χλοότοπος ή τόπος πολύµορφος.

Σε µικρή απόσταση από την πρωτεύουσα, ανάµεσα στη λίµνη της Στυµφαλίας και το χιονοδροµικό κέντρο των Τρικάλων Κορινθίας, η Βελίνα αποτελεί προορισµό ιδανικό για κάθε εποχή και προσφέρεται για εξερεύνηση. Υπό τη σκέπη των µύθων, των θρύλων, των αφηγήσεων, θα έρθει κανείς να ηρεµήσει, να αγναντέψει, να χαθεί στους ήχους και τα χρώµατα του δάσους, που όµοιό του δεν υπάρχει σ’ ολόκληρη την Κορινθία.

Lafazani Homes
Real Estate Agency
www.lafazanihomes.com

Property Manager: Vasiliki Lafazani
Mob.: +30 698 731 9522
info@lafazanihomes.com
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
3157
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μη οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
2.346 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 25.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή