Duplex, νέα, 170 τμ, Τερψιθέα, Διακοπτό

Διακοπτό
  • € 330.000
  • 5
  • 170
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Διακοπτό, Ελαιώνας: Πωλείται νεόδμητη Μεζονέτα 170τ.μ. σε 770τ.μ. οικόπεδο πολυτελείας σε ισόγειο 2 επιπέδων με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, 1 κουζίνα, 1 σαλόνι, Κήπο, αποθήκη, 2 μπάνια και 1 WC. Είναι επιπλωμένη, εξοπλισμένη, με ηλεκτρικές συσκευές, κατασκευασμένη το 2013, βαμμένη και διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, δάπεδα από πλακάκι, σίτες, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα. Είναι ιδανική για οικογένειες. Τιμή 330.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #652415

Μεζονέτα προς πώληση στον Ελαιώνα, Διακοπτό Αχαΐας προς 330.000€ (Αρ. αγγελίας 652415).

Άλλο ένα ακίνητο που σας έφερε η Mourtzouchos Real Estate. Αυτό το πολυτελές ακίνητο βρίσκεται στη διοικητική περιοχή του Διακοπτού Αχαΐας και είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση. Αυτή η μεζονέτα έχει επιφάνεια περίπου 170τμ με το εμβαδόν της γύρω στα 770τμ. Κατασκευάστηκε το έτος 2013, το κτίριο ολοκληρώθηκε με τα υψηλότερα πρότυπα της Αγοράς που μπορείτε να δείτε μέσα από τις διαθέσιμες φωτογραφίες που συνοδεύουν την καταχώριση.

Αυτό το ακίνητο αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, κουζίνα και 2 μπάνια. Διαθέτει επίσης 1 wc συνολικά.

Περπατώντας στο κατάλυμα, κάποιος μπορεί να νιώσει το ευρύχωρο καθιστικό ,ε τζάκι, ενώ μπορεί ωστόσο να οραματιστεί τυχόν πιθανές αλλαγές μέσα στα δωμάτια. Τα δευτερεύοντα και τα επιπλέον δωμάτια αποτελούν επίσης μπόνους για το κατάλυμα καθώς διαθέτει αποθήκη.

Αυτό το ακίνητο είναι πλήρως επιπλωμένο με δάπεδο από κεραμικά πλακάκια. Η σκάλα και τα πατώματα των υπνοδωματίων είναι δρύινα.

Οι κάτοικοι του ακινήτου μπορούν να απολαύσουν τον καταπράσινο κήπο που περιλαμβάνεται στο ακίνητο.

Άλλα χαρακτηριστικά που διαθέτει το ακίνητο περιλαμβάνουν: αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, θωρακισμένη πόρτα, μπαλκόνι, βαμμένους τοίχους, εσωτερική σκάλα, δίχτυα, συναγερμός.

Η ζητούμενη τιμή είναι 330.000€. Για να αποφύγετε την ταλαιπωρία, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω αριθμό αναφοράς όταν επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με το παραπάνω ακίνητο: Αριθμός καταχώρισης = 652415.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
652415 - 04/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
170 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 330.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2013
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή