Γκαρσονιέρα Eparchiaki Odos 42-Meg. Chorafion- Choriou, Stylos 73003, Στύλος, Αρμενοί

ΑρμενοίEparchiaki Odos 42-Meg. Chorafion-N. Choriou, Stylos 73003
  • € 75.000
  • 1
  • 40
  • 1
Περιγραφή
Διαμέρισμα με Κοινόχρηστη Πισίνα και Θέα στο Βουνό Προς Πώληση στον Στύλο

Αυτό το πολύ ευχάριστο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου βρίσκεται στον πρώτο όροφο σε ένα συγκρότημα οκτώ παραθεριστικών μονάδων.

Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο του παραδοσιακού χωριού Στύλος και διαθέτει μια υπέροχη κοινόχρηστη πισίνα με θέα στα χιονισμένα Λευκά Όρη. Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να περπατήσετε στην πλατεία του χωριού για ποτό ή βραδινό γεύμα και να απολαύσετε τη φιλοξενία των ντόπιων.

Τα κοντινά παραλιακά θέρετρα της Αλμυρίδας και των Καλυβών με τις αμμώδεις παραλίες, τις ταβέρνες, τα μπαρ και τις καφετέριες απέχουν μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το ακίνητο έχει εύκολη πρόσβαση στην εθνική οδό, το διεθνές αεροδρόμιο των Χανίων και το λιμάνι των φέρι του κόλπου της Σούδας.

Αυτό είναι ένα ήσυχο εξοχικό οικόπεδο που αποτελείται από 8 διαμερίσματα χτισμένα με γούστο γύρω από μια υπέροχη κοινόχρηστη πισίνα 100τμ με ροδιές, μπανανιές, πορτοκαλιές και λεμονιές.

Το διαμέρισμα διαθέτει χώρο στάθμευσης και πρόσβαση από το πίσω μέρος της πολυκατοικίας. Το διαμέρισμα έχει το δικό του μικρό ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στον χώρο της πισίνας με όμορφη θέα στο βουνό..

Αυτό το σπίτι είναι ιδανικό για διαμονή όλο το χρόνο, καλοκαιρινές διακοπές και την αγορά ενοικίων της Κρήτης. Ελάτε να ρίξετε μια ματιά! Αυτή η υπέροχη ιδιοκτησία σας περιμένει

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλα τα λευκά είδη και όλα τα έπιπλα και εξαρτήματα… είναι έτοιμο να το απολαύσετε από την πρώτη κιόλας μέρα!
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
LF-129764 - 23/05/2023
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
40 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 75.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή