Μονοκατοικία βίλα Επαρχιακή Οδός 45-Καλυβιών-Πλάκας, Αποκορώνος 73007, Καλύβες, Αρμενοί

ΑρμενοίΕπαρχιακή Οδός 45-Καλυβιών-Πλάκας, Αποκορώνος 73007
  • € 950.000
  • 4
  • 338
  • 3+
Περιγραφή
Πωλείται πολυτελής, αποκλειστική πέτρινη βίλα χτισμένη το 2007 με υπέροχη θέα στη θάλασσα στην περιοχή Κερά ανάμεσα σε δύο χωριά, Καλύβες και Αλμυρίδα, στην περιοχή του Αποκόρωνα. Αυτή η βίλα 338 τ.μ. βρίσκεται σε μια μοναδικά όμορφη τοποθεσία κοντά στη θάλασσα κτισμένη σε μεγάλο οικόπεδο 1371 τ.μ.
Η βίλα αποτελείται από 3 επίπεδα. Το ημιυπόγειο όροφο περιλαμβάνει ένα πλήρως ανεξάρτητο, ξεχωριστό και πλήρως έτοιμο διαμέρισμα. Αποτελείται από ευρύχωρο καθιστικό με μικρή τραπεζαρία και κουζίνα, άνετο υπνοδωμάτιο με πολυτελές μπάνιο, δεύτερο, μικρότερο μπάνιο με ντους και βοηθητικό δωμάτιο.
Στο ισόγειο υπάρχει ένα καθιστικό, μια ανεξάρτητη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, που περιλαμβάνει μόνο συσκευές κουζίνας υψηλής ποιότητας, μπάνιο και έξοδο προς την πισίνα, τον επάνω κήπο και τον χώρο στάθμευσης. Το σαλόνι έχει τζάκι και ορίζεται από τα μεγάλα παράθυρα που προσφέρει υπέροχη θέα στη θάλασσα και την πισίνα.
Μια άνετη σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο όπου στεγάζονται τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα πολυτελές μπάνιο 22 τ.μ. με μεγάλο τζακούζι. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα. Από τα υπνοδωμάτια υπάρχει πρόσβαση σε μια μεγάλη βεράντα με εξαιρετική πανοραμική θέα στη θάλασσα.
Η βίλα περιβάλλεται από όμορφο διαμορφωμένο κήπο. Υπάρχει χώρος στάθμευσης για 2 ή περισσότερα οχήματα, μπάρμπεκιου με υπαίθρια τραπεζαρία και άνετη πισίνα με πλακάκια 48 τ.μ.. Ο κήπος προσφέρει μαγευτική, ανεμπόδιστη πανοραμική θέα στη θάλασσα και στη γύρω περιοχή. Η βίλα περιλαμβάνει ηλεκτρολογικό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας. Διαθέτει κεντρικό σύστημα θέρμανσης και ψύξης με ξεχωριστές μονάδες χειρισμού, ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού και σύστημα ασφαλείας με κάμερες. Η βίλα είναι πλήρως επιπλωμένη με έπιπλα υψηλής ποιότητας και διαθέτει δορυφορική τηλεόραση σε κάθε δωμάτιο. Η βίλα προσφέρει τηλέφωνο και Wi-Fi σε κάθε όροφο. Αυτή η αποκλειστική ιδιοκτησία είναι ένα πρέπει να δούμε αν είστε στην αγορά για μια κορυφαία ποιότητα, πολυτελή και άνετα ακίνητα στην Κρήτη.
• Πολυτελής Βίλα "Κερά" βρίσκεται 550 μέτρα από την παραλία, η οποία μπορείτε να φτάσετε με αυτοκίνητο, με ποδήλατο ή με τα πόδια.
• Οι παραλίες των χωριών Καλύβες (2,4χλμ.) Και Αλμυρίδα (1,6χλμ.) Απέχουν μόνο πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο.
• Το Διεθνές Αεροδρόμιο των Χανίων απέχει 30χλμ. Και 40 λεπτά με το αυτοκίνητο.
• Το λιμάνι της Σούδας απέχει 20χλμ. Και 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.
• Ο Εθνικός Δρόμος της Ελλάδος απέχει 3,6χλμ. Και απέχει 8 λεπτά με το αυτοκίνητο.
• Η πόλη των Χανίων απέχει 24χλμ. Και 30 λεπτά με το αυτοκίνητο.
• Η πόλη του Ηρακλείου απέχει 126χλμ. Και 2 ώρες οδικώς.

Εμβαδό: 338 τ.μ.

Μέγεθος οικοπέδου: 1371 τ.μ.
Τιμή: 950.000 ευρώ συν έξοδα μεταφοράς.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
AK 2210 - 17/01/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
338 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 950.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή