Duplex, νέα, 69 τμ, Κέντρο, Τορώνη

Τορώνη
  • € 200.000
  • 3
  • 69
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Με χαρά σας παρουσιάζουμε μια μεζονέτα δύο επιπέδων, ισογείου και πρώτου ορόφου, επιπλωμένη, με μικρό κήπο, δυο λεπτά με τα πόδια από την Παραλία της Τορώνης, μέσα στο χωριό, στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
Στη διάθεσή σας από τις αρχές Οκτωβρίου 2023, κατάλληλη για ιδιοκατοίκηση ή επένδυση.
Μπαίνοντας από τον μικρό κήπο του ισογείου βρίσκεται κανείς στην ευρύχωρη σαλοκουζίνα, κομψά διακοσμημένη με λιτά έπιπλα, κρυφούς αποθηκευτικούς χώρους και απέριτα διακοσμητικά στοιχεία.Διαθέτει εντοιχισμένες συσκευές, είναι φωτεινή (όπως και το υπόλοιπο σπίτι), με μπαλκονόπορτα και ασφαλή έξοδο στον κοινόχρηστο.Προσφέρει αυθεντικές και ανεκτίμητες οικογενειακές στιγμές.
Στη γωνία βλέπουμε ένα μικρό λουτρό και την σκάλα που μας οδηγεί στον δεύτερο όροφο.
Τα δύο δωμάτια επάνω είναι ιδιαιτέρως προσεγμένα, το ένα με διπλό κρεβάτι και χειροποίητο κεφαλάρι και το άλλο με κουκέτα κατά παραγγελία που μπορεί να φιλοξενήσει έως και τρία άτομα.
Οι ντουλάπες είναι εντοιχισμένες, η επίπλωση διακριτικά πολυτελής και το φινίρισμα άψογο.
Το μπάνιο διακοσμείται από ανοιχτόχρωμα πλακάκια, έχει χώρο για πλυντήριο και μεγάλη ντουζιέρα με τζάμι, για προστασία του χώρου από τα νερά.
Το παρόν ακίνητο είναι ένα από τα τέσσερα που πωλούνται στο συγκεκριμένο συγκρότημα.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπο έκδοση.

Η περιοχή της Τορώνης βρίσκεται στα ΝΔ της χερσονήσου της Σιθωνίας ανήκει στις προστατευόμενες περιοχές Νατούρα και είναι ένα τυπικά παράκτιο μεσογειακό τοπίο με έντονο διαμελισμό ακτών, μακία βλάστηση, αρχαιότητες και τουριστική ανάπτυξη.
Με μεγάλες αμμώδεις παραλίες, γραφικούς όρμους, μικρά έλη, απόκρημνες ακτές και εξοχικές κατοικίες αποτελεί εξέλιξη του προϊστορικού οικισμού και έχει κατοικηθεί αδιάλειπτα μέχρι σήμερα. Τον 14ο αιώνα αναφαίρεται ως υπαγόμενη σε διάφορες Μονές του Αγ. Όρους. Διατηρείται ως μικροσυνοικισμός μέχρι τον 15ο αιώνα. Πολλά ερείπια της αρχαίας πόλης σώζονταν μέχρι το τέλος του 19ου, αλλά καταστράφηκαν για να χρησιμοποιηθεί το γρανιτικό οικοδομικό υλικό στην κυβολιθόστρωση της Θεσσαλονίκης και της Κωνσταντινουπόλεως. Στη μικρή χερσόνησο της Ληκύθου και στο ύψωμα Βίγλα σώζονται ακόμα υπολείμματα βυζαντινής τοιχοποιϊας και θεμελιώσεις λιμενικών έργων. Ερείπια πρωτοχριστιανικών ναών με ψηφιδωτά δάπεδα σώζονται σε τρεις θέσεις.
Παραδίπλα κείται το Πόρτο Κουφό, μεγάλο και ασφαλές λιμάνι, γεμάτο θαλασσινές σπηλιές στις βραχώδεις ακτές του.Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα βρίσκουμε τα Καρτάλια,το νοτιότερο ακρωτήριο της Σιθωνίας,μια απόκρημνη βραχώδης ακτή, ενδιαίτημα κάποτε αρπακτικών πουλιών.
Σήμερα αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό, ένα ήσυχο και προσιτό τουριστικό θέρετρο κατάλληλο για όλου του είδους καλοκαιρινές δραστηριότητες
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02S7A1 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
69 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 200.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή