Ξενοδοχείο προς Πώληση

ΚασσάνδραΣίβηρη
  • € 3.000.000
  • 33.000
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-325 - Κασσάνδρα Ελάνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ ξενοδοχείο ισόγειο συνολικής επιφάνειας 33000 τ.μ. σε οικόπεδο 35000 τ.μ. . Αποτελείται από 4 χώρους, . Είναι κατασκευασμένο το 1994 και διαθέτει θέρμανση κεντρική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, ηλιακό θερμοσίφωνα, προαύλιο, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, δομημένη καλωδίωση, πρόσοψη 160 μέτρα απόσταση από θάλασσα 700 μέτρα απόσταση από πόλη 2000 μέτρα - Τιμή: 3.000.000 €
To ξενοδοχειακό συγκρότημα βρίσκεται στην γραφική περιοχή της Σίβηρης – Ελάνης, μιας από τις ωραιότερες περιοχές της Χαλκιδικής ειναι επανω σε λοφο με θαυμασια πανοραμικη θεα .Η περιοχη εχει μεγαλη φυσικη ομορφια συνδιαζοντας ομορφες παραλιες και πλουσια χλωριδα .Το οικοπεδο ειναι αμφιθεατρικο με απροσκοπτη θεα θαλασσα και γειτονικες δασικες εκτασεις .Η εισοδος στο ξενοδοχειακο συγκροτημα επιτυγχανεται μεσω επαρχιακου δρομου ασφαλτου ,με προσοψη 160μ. Το πρωτο τμημα ειναι 2550 τμ και ειναι ανατολικα του ασφαλτοστρωμενου δρομου και εχει προσοψη σε αυτο και σε αλλες κατευθυνσεις που συνορευουν με το δημοσιο δασος .Το δευτερο μερος ειναι 23016 τμ. και βρισκεται δυτικα του ασφαλτοστρωμενου δρομου με προσοψη και σε αλλες κατευθυνσεις συνορευει με το νεοκτιστο οικιστικο συγκροτημα καθως και με το δημοσιο δασος. Έχει συνολική έκταση 35 στρέμματα, από τα οποία το ξενοδοχείο καλύπτει τα 13. Το ίδιο το ξενοδοχείο είναι 5.700 τ.μ. κτίσματα.
Περιβάλλεται από ένα μαγευτικό πευκόδασος και απέχει μόλις 700 μ. από την θάλασσα.
Όλο το ξενοδοχείο αποτελείται από τρία κτίρια.
To πρώτο κτίριο, όπου στεγάζονται τα εστιατόρια, το μπαρ και οι άλλοι χώροι αναψυχής, γυμναστηρια ,σαουνες,μινι μαρκετ,αιθουσα παιγνιδιων έχει προβλεφθεί ώστε η υποδομή του να εξυπηρετεί όχι μόνο τις 176 κλίνες που υπάρχουν, αλλά και το τέταρτο κτίριο, εφόσον κατασκευαστεί, με άλλες 200 κλίνες.
Στα δύο κτίρια είναι κτισμένα 78 δωμάτια και στο τρίτο είναι οι χώροι της reception, του εστιατορίου , του μπαρ, ενώ υπάρχουν διάφορα καταστήματα και χώροι αναψυχής.
Διαθέτει πισίνα ολυμπιακών προδιαγραφών, καθώς και μια μικρότερη, ιδανική για χρήση από παιδιά,υπαρχει μικρη πετρινη εκκλησια ιδιωτικη ταβερνα διπλα στην πισινα ,μπαρ πισινας,παιδικη χαρα. Στο υπόγειο του τρίτου κτιρίου υπάρχει υποδομή για spa. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να γίνει και τελεφερίκ από την θάλασσα στο ξενοδοχείο.
Πριν μερικά χρόνια εκδόθηκε οικοδομική άδεια για να κτιστούν 100 δωμάτια επιπλέον.Συνδεση με UTILITY ,ειναι συνδεδεμενει με δικτυα ΟΤΕ ,ηλεκτρισμος και νερο.Οι κατασκευες περιλαμβανουν περιφραξη εξωραισμο επιφανειων φυσικες και τεχνικες ,χωροι φυτευσης και δομες συγκρατησης,καθαρο νερο και πισινες,γκαζον δενδρα ,πατερια,διακοσμητικα φυτα,μονοπατια με πετρινες πλακες,γηπεδο, και ολα ειναι σε αριστη κατασταση.το πλεονεκτημα του οικοπεδου ειναι οτι βρισκεται σε τουριστικη περιοχηκοντα στην θαλασσα.Ειναι καθαρα επενδυτικη ευκαιρια.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-325 - 07/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
33.000 m²
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 3.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1994
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή